Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

AHM Port City Yükselişe Geçiyor..

Ali Tekten, Hasan Yıldırım ve Mahir Taner’in İskenderun Körfezi’ne kazandıracakları 5 yıldızlı AHM Port City projesi

Ekonomi   A+a-

 

   yakında gün yüzüne çıkmaya başlayacak. Daha proje aşamasında büyük yankı uyandıran ve beğeni toplayan projenin beton dökme işlemi düzenlenen törenle gerçekleşti..

    AHM Port City Yükselişe Geçiyor..

    Aylardır titiz ve yoğun bir çalışma sonucu fore kazıklarını temelin altına yerleştiren, sadece görsel açıdan değil aynı zamanda güvenli bir yaşam sunan AHM Port City, temel betonunu düzenlenen törenle döktü.

    Bölgenin ilk 5 yıldızlı yaşam alanı olarak İskenderun Körfezi’ne büyük katma değer yaratacak olan AHM Port City, uzun süren temel kazı çalışması ve fore kazık sistemiyle sağlam bir zemin oluşturma çalışmaları son bulurken, beton dökme işlemiyle inşaat çalışmaları kısa süre sonra gün yüzüne çıkacak.

 

     İskenderun'da yeni bir yaşam merkezi için temellerini atan AHM PORT CİTY, sağlam zeminler için ilk beton dökme işlemini gerçekleştirdi.

     İskenderun Tren Garının karşısında inşa edilen AHM PORT CİTY için düzenlenen beton dökme törenine mülki idare amirleriyle birlikte bölgenin saygın işadamları da katıldı. AHM PORT CİTY ortakları Mahir Taner ve Ali Tekten, gelen davetlileri kapıda karşıladılar. Kurban kesimi ile kan akıtılarak başlanan törene Osmaniye Vali Yardımcısı Mehmet Öz, İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, İTSO Meclis Başkanı Sevet Ugutmen de katılım sağladı.

    Bölgenin en büyük hacimli beton dökme işleminin gerçekleştiği AHM PORT CİTY'de ilçemiz için ilk defa 40 metre derinlikte 90 adet Forze Kazık Uygulaması yapıldı. Aynı zamanda İskenderun'da ilk defa inşaat sektöründe mukavemeti çok yüksek beton sınıfı, C - 40 olan, 3000 M3 beton dökme işlemi gerçekleşti. Forze kazıkların üzerine ise 300 ton inşaat demiri ile 170 cm yüksekliğinde radye temel uygulaması yapıldı. C - 40 betonlu Radye temel uygulamasında İNTERFİKS Yapı Kimyasalları Ürünü HYFİX su yalıtım malzemesi ile Radye temelin taban su yalıtımı uygulaması da yapıldı.

    Ayrıca su sızdırmalık kimyasalları olan C - 40 Beton dökme işlemi yapıldı. Teknoloji ile bir adım önde olan AHM PORT CİTY, İskenderun'da yeni bir yaşam merkezi olarak iştah kabarttı. Beton dökme töreninin ardından davetlilere AHM PORT CİTY tarafından mangal ikramında bulunuldu.

 


AHM Port City Yükselişe Geçiyor..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar