Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ekmelettin İhsanoğlu'nu anlatıp tanıttı

Arsuz Belediye Meclis Üyesi Yıldız Bor, Arsuz'un Konacık Köyünde kadınlarla sohbet edip Çatı Aday İhsanoğlu'nu anlattıp oy istedi...

Politika   A+a-

 

    CHP Arsuz Belediye Meclis üyesi Yıldız Bor ve beraberindeki CHP’li kadınlar, 10 Ağustos Cuma günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı adayı Ekmelettin İhsanoğlu’nu tanıtıp neden Cumhurbaşkanı olması gerektiğini anlattı.

    Arsuz’un kırsal kesiminde çalışmalarını yürüten CHP’li kadınlar, Tatarlı ve çevre mahallelerde Aşağı ve Yukarı Kepirçe, Pirinçlik ve çevre mahalleleri ziyaret ederek Prof. Dr. Ekmelettinİhsanoğlu’na oy vermelerini istedi. Yıldız Bor ve beraberindeki CHP’li kadınlar dün de Konacık’ı ziyaret ederek Konacıklı kadınlarla sohbet ettiler. Kadınların belediyeden istedikleri hizmetlere yönelik de beklenti ve isteklerini dinleyen Arsuz CHP Belediye Meclis Üyesi Yıldız Bor, Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu’yla ilgili kadınların merak ettiği soruları da yanıtladı.

   Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturmayı amaçlayan İhsanoğlu’nun devletin milletine güven vermesi ve milletine karşı güven vermesi ve şeffaf olması gerektiğini söyleyen milli irade koruyucusu olduğunu anlattı.

    İhsanoğlu’nun her türlü ayrımcılığın, ötekileştirmenin karşısında dim dik duracağını söyleyen siyaset üstü bir kişilik olduğunu söyleyen Yaldız Bor, dünyada olan haksızlıkları, kavgaları, zulümleri bitirmek için hayatı boyunca var gücüyle çalışmış bir barışı elçisi olarak tanımladı.

 

  CHP Arsuz Belediye Meclis üyesi Yıldız Bor, Dr. Ekmelettinİhsanoğlu’nun iyi bir İslam bilimci ve Ortadoğu’da barışı isteyen ve bu yönde mücedele eden bir insan olduğunu Konacıklı kadınlara anlatarak “Saygıyı ekmek için Ekmelletin’e oy verin” dedi.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş