Skip Navigation Links

Çatı Kurmayları İskenderun’da Konuştu; O’nu Cumhurbaşkanı Yapacağız

CHP Hatay Milletvekilleri Av. Mevlüt Dudu, M. Ali Ediboğlu, Refik Eryılmaz, MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin ve Hatay BŞB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Sa

Gündem   A+a-

 

    İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, basın mensupları aracılığı ile, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istediler.

 

    Lütfü Savaş: Feyezan Kanalı ve Teleferik Önceliğimiz

 

     CHP İlçe Başkanı Süleyman Uyar, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve MHP İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül’ün de katıldığı ziyarette basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Büyük şehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, bölgenin geneline eşit hizmet götürmek için çaba sarf ettiğini söyledi. Yerel seçimler öncesi verdiği sözlerin arkasında duracağını ifade eden Savaş, “İskenderun’da feyezan kanalının ıslahı ve teleferik konusuna öncelik vereceğiz. Yeni ilçe olan Arsuz’da en önemli sorun alt yapı. Arsuz ilçemizin mücavir alanı içerisinde kalıp, İskenderun’a yakın yerleşim bölgelerinin atık su ve kanalizasyon şebekesini, İskenderun’daki arıtma tesisimizin kapasitesini arttırarak buraya bağlayacağız” dedi.

 

    1 Saat Elektrik Gidiyor 9 Saat Su Yok!

 

   Bölgede yaşanan su sıkıntılarının tek nedeninin elektrik kesintileri olduğuna dikkat çeken Başkan Savaş, “1 saatlik elektrik kesintisi, 9 saatlik su kesintisine neden oluyor. HATSU’nun 4.5 milyon TL elektrik borcu var. Bu borcun bir bölümünü ödedik. Ancak, elektrik kesintilerinin sıklaşması, akıllarda soru işareti bırakıyor. Eğer elektrik kesintileri birileri tarafından Büyükşehir belediyesini cezalandırmak amacıyla bilinçli olarak yaptırılıyorsa, bu büyük bir ayıptır. Çünkü halk zarar görmektedir. İlçelerde Büyük şehir Belediyesinin yapılanması devam ediyor. İskenderun’da bir bina kiraladık. 15 gün içerisinde hizmete girecek. Vatandaşlarımız endişe etmesin. Hatay Büyük şehir belediyesi güçlüdür, her sorunun üstesinden gelir” dedi.

 

     Vekil Dudu: İhsanoğlu İçin Oy Patlaması Yapacağız

 

     CHP Hatay milletvekili Av. Mevlüt Dudu ise, Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek isteyerek, “30 Mart yerel seçimlerinde partimize teveccüh gösteren vatandaşlarımızın, aynı duyarlılığı Cumhurbaşkanlığı seçiminde de göstereceğine inancım tamdır. Hatay’da adayımız İhsanoğlu için oy patlaması yapacağız. Duyarlı tüm vatandaşlarımızın sandığa gitmesini ve adayımıza destek olmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

     Vekil Çirkin: “Ne mutlu Türk’üm diyene” diyemiyor

 

     MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin de, Cumhur’un, yani halkın huzur istediğine dikkat çekerek, “Bu seçim Türkiye Cumhuriyeti için büyük önem taşıyor. Cumhuriyet’imizin kurucusu M. Kemal Atatürk’ten sonra ilk kez halk Cumhurbaşkanı’nı seçecek. Hemen her söyleminde din, dil, ırk ve mezhep ayrımını körükleyen Başbakan Erdoğan, Atatürk’ün veciz sözü “Ne mutlu Türk’üm diyene” diyemiyor. IŞİD terör örgütü, Ortadoğu’yu kan gölüne çevirmiş, Başbakan’dan tık yok. Erdoğan’ın amacı ülkeye hizmet etmekse, icra makamı Başbakan’lıktır. Öyleyse neden Cumhurbaşkanı olmak istiyor? Demokratik ve çağdaş bir Türkiye isteyen herkes Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy vermelidir” dedi.

 


Çatı Kurmayları İskenderun’da Konuştu;  O’nu Cumhurbaşkanı Yapacağız  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet