Skip Navigation Links

HATSU:Çalışmalar Devam Ediyor...

HASSA’DA KANALİZASYON ŞEBEKESİ VE İÇME SUYU BORU HATTI DÖŞEMESİ DEVAM EDİYOR

Gündem   A+a-

 

    Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), ihalesi 15 Ağustos 2013 tarihinde sözleşmesi ise 17 Ocak 2014 tarihinde yapılan Hassa İlçesi Kanalizasyon yapım işinin devam ettiğini duyurdu.

    Genel Müdürlük, 6 Milyon 400 Bin TL bedelle yapılan Kanalizasyon yapım işinin yüzde 60’ının tamamlandığını ve Hassa ilçesinin kanalizasyon işinin sözleşmede belirtildiği üzere 29 Eylül 2015 tarihinde tamamlanacağını bildirdi.

    HATSU ayrıca proje kapsamında 60 Kilometrelik Kanalizasyon borusu döşemesinin yapılacağını ve bu çalışmaların takibinin de HATSU Genel Müdürlüğü tarafından yapıldığını açıkladı.

    Hassa ilçesi içme suyu projesinin de devam ettiğini bildiren Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Hassalıları yeni içme suyu şebekesine kavuşturacak projenin ihalesine 19 Ağustos 2014 tarihinde yapıldığını hatırlatarak, sözleşmesi 20 Ocak 2014 tarihinde imzalanan proje kapsamında toplamda 43 kilometrelik içme suyu boru hattının toprak altına ineceğini ve bunun yanında proje kapsamında Hassa’da 3 adet içme suyu deposu yapılacağını bildirdi.

 


HATSU:Çalışmalar Devam Ediyor... videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet