Skip Navigation Links

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI VEYSEL EROĞLU İSKENDERUN’DA

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğu, Hatay’ın İskenderun İlçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Gündem   A+a-

 

    Ak Partili İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret eden Bakan Eroğlu, şehrin kanayan yarası olan feyezan kanalı için; “şehirler içinde ki derelerin gerdanlık olmasını arzu ediyoruz. Bu konuda ne gerekiyorsa yapacağım” dedi.

     Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret ederek esnaflarla buluşan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğu, yaptığı konuşmasında ekonomide istikrarın siyasette istikrar ile gerçekleşebileceğini söyledi. Koalisyon dönemlerinde istikrar ivmesinin negatif olduğunu kaydeden Bakan Eroğlu; “o zamanlara baktığınız zaman Türkiye’nin çok şey kaybettiğini görürsünüz. Hatta ortalama bir bakanın ömrünün 16 ay olduğunu görüyoruz” dedi.

 

    İskenderun’da sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret eden Bakan Eroğlu, mahalle muhtarları ile de buluşup; “bana baş muhtarlık unvanı verildi. Sizlere bir bakan olarak değil baş muhtar olarak sesleniyorum. Muhtarlar bizim canımız, ciğerimiz. Biz hükümet olarak muhtarlara çok görev veriyoruz. Muhtarlarımızın birçok özlük haklarını iyileştirdik. Ama muhtarlarımız her şeyin en iyisine layık. Sizler bizleri, devleti temsil ediyorsunuz” şeklinde konuştu. Bakan Eroğlu’na ziyaretleri esnasında Ak Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk eşlik etti.

 


ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI VEYSEL EROĞLU İSKENDERUN’DA  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet