Skip Navigation Links

Minik Yürekler Protokolü Ağırladı

Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, “Hatay Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri Çocuk Yuvası Müdürlüğü” çalışanları ve burada kalan çocuklarla iftar yeme

Yaşam   A+a-

 

    İskenderun Kaymakamlığı’nın ve Tosyalı Ailesinin ev sahipliğinde 24 Temmuz 2014 Perşembe günü Sevgi Evleri’nin bahçesinde verilen iftar yemeğine; Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz ve Eşi Zehra Lekesiz, İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit ve Eşi Selda Özyiğit, İlçe Kaymakamları, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Vekili Mahmut Aldatmaz, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Kıdemli Binbaşı Özden O. Dürüst, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil Türkdönmez, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Daire Amirleri, İş adamları, çok sayıda çocuk ve öğretmenleri katıldı.

 

    Konuklarını Sevgi Evleri bahçesinin girişinde karşılayan İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit ve Eşi Selda Özyiğit, sevgi evlerinde barınmakta olan çocuklara da yakın ilgi gösterdi.

 

    Oldukça samimi ve hoşsohbet ortamında gerçekleşen yemekte, Hatay Valisi Celâlettin Lekesiz ve Eşi Zehra Lekesiz, çocuklarla tek tek sohbet ederek onlara çeşitli hediyeler verdi. Daha sonra çocuklarla toplu fotoğraf çektiren Vali Lekesiz çocukların böylesine güzel ve sıcak bir ortamda barınıp, eğitim görmelerine vesile olan öğretmenlerine, Tosyalı Ailesine ve toplumun tüm kesimlerine teşekkür etti.

 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet