Skip Navigation Links

2. Milli İzci Kampı Açıldı

Belen Kaymakamlığınca Düzenlenen 2. Milli İzci Kampı Açıldı..

Gündem   A+a-

Belen Kaymakamlığınca Müftüler köyü Piknik Alanında II.Milli İzci Kampı Kaymakam Mehmet ÖZ tarafından açıldı. Açılış törenine İDÇ Genel Müdürü İsmail AKÇAKMAK, Milli Eğitim Bakanlığı temsilcisi İhsan AYGÜL, Emniyet Amiri Ali NAMLI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bumin KILINÇOĞLU katıldı.

Açılışta İzci Grubu Başkanı Mehmet ATÇILI; Bu kadar çok sayıda izci ile ilk defa kamp yapma şansını kendilerine hazırlayan Kaymakam Mehmet ÖZ’e, bu kampa sponsorluk yapan İDÇ ve diğer işadamlarına teşekkür etti. Kampa Adıyaman, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Ankara, İstanbul, Yozgat, Mardin, Kayseri, Aydın, Mersin, Kırşehir, Trabzon, Samsun, Kilis ve Hatay ilinden izciler ile Kuzey Kıbrıs’tan 71 ve Suriye’den 45 izci olmak üzere toplam 506 öğrenci ile 53 İzci Lideri ve 5 İzci Yöneticisinin katıldığı ifade edildi.

Milli Eğitim Bakanlığı temsilcisi İhsan AYGÜL törende yaptığı konuşmada; Burada bulunan çocukların çok şanslı oldukları, doğa ve kamp ortamının mükemmel olduğunu, bu vesile ile emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaymakam Mehmet ÖZ; Kampa katılanlara hoş geldiniz diyerek, geçen yıl 160 kişinim katıldığı, bu yıl sayının 600’e ulaştığını, önümüzdeki yıllarda bu sayının daha da artmasını beklediklerini, bu yıl kampa Kuzey Kıbrıs ve Suriye ülkelerinde dahil ettiklerini, Azarbeycan’dan da katılım olacaktı ancak son anda katılım sağlanamadığını, kampa katılanların yeme ve konaklama ihtiyaçlarının karşılandığını, bu kampın amacının Belen’i tanıtmak, kaynaşma ve kültür alışverişini sağlamak olduğunu, bu kampta kendilerine destek olan İDÇ.Genel Müdürümüze ve iş adamlarımıza teşekkür ederim dedi.

Müftüler II.Mili İzci Kampının 21-25 Haziran tarihlerinde düzenlendiği açıklanmıştır.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet