Skip Navigation Links

Başkan Savaş Personelle İftar Yemeğinde

BAŞKAN SAVAŞ İDARİ PERSONELLE İFTARDA BİRARAYA GELDİ

Yaşam   A+a-


    Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, HATSU ve Hatay Büyükşehir Belediyesi İdari Personeli ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

    Hidro Restaurant’ta düzenlenen organizasyonda Büyükşehir Belediyesi ve HATSU personellerine kısa bir konuşma yapan Başkan Savaş, öncelikli işlerinin Hatay’a hizmet etmek ve Hatay’ın birliğine ve bütünlüğüne katkı sağlamak olduğunu vurgulayarak “Biz seçime girerken iki şey söyledik önce Hatay’ın huzurunu arttırmak, sonra Hatay’a hizmet sağlamak, benim en büyük isteğim birlik ve beraberlik içinde çalışmak, bu birliği sağlayarak Hatay’a hizmet etmektir” dedi.

    Çok iddialı bir insan olmadığını ama idealist bir insan olduğunu belirten Başkan Savaş, Hırsına kapılıp yanlış hareketlere yönelmediğini ama emin adımlarla hedefe varmak için azimle çalıştığını söyledi.

    Ramazan Bayramı’ndan sonra çalışmalara daha da çok kenetleneceklerini ifade eden Başkan Savaş, “Halkımızın sorunlarını bir bütün halinde görmemiz ve çözmemiz gerekiyor. Ekip olarak daha eksiklerimiz var bunları bir ay içinde tamamlamış olacağız. Bunlar tamamladıktan sonra daha hızlı ve daha verimli bir şekilde hemşehrilerimize hizmet edeceğiz” dedi.

 

    Başkan Savaş son olarak tüm personellerin haftaya kutlanacak olan Ramazan Bayramı’nı şimdiden kutladı.

    Başkan Savaş daha sonra personellerle sohbet edip fikir alışverişinde bulundu.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet