Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gelişim’ ailesi büyümeye devam ediyor

Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı Dr. Burak ARI, Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nde hizmete başladı

Sağlık   A+a-

 
   ‘Gelişim’ ailesi büyümeye devam ediyor
 
    Sağlık alanında önemli yatırımlara imza atan Özel İskenderun Gelişim Hastanesi, uzman hekim kadrosuna yeni isimler katmaya devam ediyor.
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, ihtisasını Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlayan Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı Dr. Burak ARI, hastane bünyesinde poliklinik hizmetine başladı.
 
    Alanında gerçekleştirdiği uygulamalar hakkında bilgiler veren Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı Dr. Burak ARI, “Polikliniğimizde, tüm deri hastalıklarının teşhis ve tedavisi, modern ve teknolojik yöntemlerle yapılmaktadır. Dermatoloji birimi; deri hastalıkları, zührevi hastalıklar, saç ve tırnak hastalıklarının tamamını kapsamaktadır” açıklamasında bulunarak, İskenderunlulara poliklinik hizmeti sunmanınmutluluğunu yaşadığını belirtti.
 
 
    Uzm. Dr. Burak ARI Kimdir?
 
    1978 yılında Adana'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana'da tamamladı. 2002 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2009 yılında Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Deri ve Zührevi Hastalıklar ihtisasını tamamladı. Vatani görevini Tekirdağ Çorlu Asker Hastanesi’nde, mecburi hizmetini ise Hatay Kırıkhan Devlet Hastanesi’nde yaptı. Adana'da Özel EPC Hastanesi ve Özel İsa Alataş Tıp Merkezi’nde çalıştı. Uzm. Dr. Burak Arı, halen hastanemizde Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapmaktadır.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar