Skip Navigation Links

Müftü Mehmet Taştan; “İskenderun’da Kuran Ziyafeti Sunacağız

İskenderun Müftüsü Mehmet Taştan, 22 Temmuz tarihinde İskenderun Atatürk Anıt alanında Kuran ziyafeti verileceğini açıkladı.

Gündem   A+a-

 

      Ramazan Ayı dolayısıyla bir dizi etkinlikler gerçekleştireceklerini ifade eden Müftü Mehmet Taştan, Kuran-ı Kerim okuyarak dünya birincisi seçilen Abdurrahman Sadyen ile Ahmed Ebu Kasimi’nin İskenderunlular ile buluşacağını söyledi.

      “Amaç, İnsanları Kuran’ın Rahmeti İle Buluşturmak”

     Sanatçıların İskenderun’a getirilmesinde sponsorluk görevini İşadamı Recep Ekinci’nin üstlendiğini ifade eden Müftü Taştan 22 Temmuz tarihinde gerçekleşecek program hakkında bilgiler verdi. Müftü Mehmet Taştan; “ İftardan hemen sonra Adıyaman’dan gelecek olan Ravza İlahi Grubu sahne alacak. Kutlu Doğum haftasında yine kentimize gelen bu ekip iftardan sonra programı ile halkımızın karşısında olacaktır. Teravi namazının bitimin de ilahi grubumuz bir 15 – 20 dakikalık program ile devam edecek. Daha sonra ana programa geçilecek. İl Müftümüz de programa katılarak bir konuşma yapacaktır. Program sırasında yatsı namazından hemen sonra İskenderun Belediyesinin de sponsor olduğu 10 bin kişilik dondurma ikramı yapılacaktır. Programımız İskenderun şartlarında bir ilk olacaktır inşallah. Amacımız insanları Kuran’ın rahmeti ile buluşturmak. Malum ramazan ayı, hem oruç ayı hem Kuran’ın indirildiği bir ay olduğu için… Kuran’ın kalplere hitap eden bir özelliği var. Dolayısıyla çocuklarımızın, gençlerimizin üzerinde olumlu bir etki bırakacağına inanıyoruz. Rabbim bizlere bunu lütuf eylesin diyoruz. Burada olduğumuz sürece buna benzer programları icra edeceğiz” açıklamasına yer verdi.

 

 

Müftü Mehmet Taştan;  “İskenderun’da Kuran Ziyafeti Sunacağız videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet