Skip Navigation Links

İskenderun Müftülüğü, Kutlu Doğum Kermesi Açtı

İskenderun Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Kur'an kursu öğrencileri yararına kermes açtı. Kermese hayırsever vatandaşlar da büyük destek

Gündem   A+a-

İskenderun Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Kur'an kursu öğrencileri yararına kermes açtı. Kermese hayırsever vatandaşlar da büyük destek verdi. Şehit Pamir Caddesi üzerinde açılan kermeste el işi göz nuru işlerin yanı sıra Hatay'ın yöresel yemekleri halkın beğenisine sunuldu.
Kermesin açılışına İskenderun Kaymamı Cemil Aksak, Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İskenderun Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, Belediye Meclis üyeleri Uğur Fırat, Ahmet Dönmez, ve davetliler katıldı.
Davetlilere Kutlu Doğum'un simgesi kırmızı gül takdim edilirken, İskenderun Kaymakamı Cemil Aksak, kermesin hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Başkan Civelek de kermes’de görev alan ve eli işi göz nuru işler üreten bayanlara hayırlı kazanç temennisinde bulundu.
Müftü Hamdi Kavillioğlu, “Kutlu Doğum haftası etkinlikleri kapsamında Müftülüğümüze bağlı Kur'an kursları öğrencileri ve hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile kermesimizi açtık. Hafta sonuna kadar açık kalacak kermesten elde edilen gelir, öğrencilerimiz için kullanılacak” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet