Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şahutoğlu Vekil Adaylığını Arsuzlulara Duyurdu

Genel Cerrah Dr. Yılmaz Şahutoğlu CHP Hatay Milletvekilliği aday adaylığı düşüncesini konuklarla paylaştı.

Gündem   A+a-

 

    Genel Cerrah Dr. Yılmaz Şahutoğlu Hatay’ın Arsuz ilçesinde Belediye Başkanı, belediye meclis üyeleri, CHP İlçe teşkilatı ve muhtarlarla iftar davetinde bir araya gelerek önümüzdeki dönem CHP Hatay Milletvekilliği aday adaylığı düşüncesini konuklarla paylaştı.

 

 

 

    Genel Cerrah Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nun Arsuz Çardak Restoranda gerçekleştirilen iftar davetine Belediye Başkanı Nazım Culha, Partisinin İlçe Başkanı Av. Fayik Çekin ve yönetim kurulu, Belediye Meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

 

 

 

    İftar sonrasında bir konuşma yapan Genel Cerrah Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Arsuz’un, kültür ve medeniyetler şehri Hatay’ın en güzel kompozisyonların yaşandığı yer olduğunu belirterek “Sizlerle birlikte olmaktan büyük bir keyif ve mutluluk duyuyorum” dedi.

 

 

 

    Ülke olarak etrafı ateş çemberiyle çevrili bir coğrafya da yaşanıldığına dikkat çeken Dr. Şahutoğlu “Bu dönemde hem ülkemiz, hem de Hatay adına en çok birlik ve beraberlik, barış ve kardeşlik duygusuyla bir arada yaşamaya ihtiyacımız var. Böyle organizasyonun da bence anlamı budur. Biz Hatay halkı olarak bu birliği, beraberliği, bir arada hoşgörü içerisinde yaşama kültürünü, ciddi anlamda özümsemiş benimsemiş bir milletin evlatları olmaktan gurur duyuyoruz. Çünkü biz bir arada mutlu yaşarsak, bir arada sevgiyle yaşar, saygıyla yaklaşırsak, ancak bu şekilde güçlü olabilir, o toplumdan yaşadığımız kente mutlu olmanın yollarını aralamış olabiliriz” diye konuştu.

 

 

 

    Ülke ve Hatay olarak yaşanılan bu ortama vurgu yapan Dr. Şahutoğlu “Kuşkusuz ki bu ortamda sirayetin, siyaset dilinin çok önemli misyonu vardır. Bizim halkımız ve insanlar arasında hiçbir sorunumuz yoktur. Hele Hatay halkı arasında birçok kültürü, dini ırkı bir arada barındırmış, Hatay halkı arasında şu ana kadar çok ciddi sıkıntı olmadı, bundan sonra da olmamasını temenni ediyoruz. Ben bu düşünce ve temennilerle önümüzdeki dönemde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Hatay Milletvekili aday adaylığımı düşünüyorum. Ancak barış dili için, bir arada hoşgörü içinde yaşamak için, kısacası birbirini seven, anlayışla karşılayan, bir arada tutkunlukla yaşama sevdasını benimsemiş bir kardeşiniz olarak bu sahnede yer almak istiyorum” şeklinde konuştu.

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş