Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Motor sevdası canından ediyordu

17 yaşındaki Abdurrahman Ersözlü, Beyin Omurilik ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özkan Özger’in gerçekleştirdiği başarılı operasyonla hayatta kalmay

Sağlık   A+a-

 

     Reyhanlı’da, karşıdan gelen araca motorla çarparak kaza geçiren ve şuuru kapalı halde Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’ne sevk edilen 17 yaşındaki Abdurrahman Ersözlü, Beyin Omurilik ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özkan Özger’in gerçekleştirdiği başarılı operasyonla hayatta kalmayı başardı. Kazadan ötürü iki taraflı beyin kanaması saptanan ve yüzü parçalanan Abdurrahman Ersözlü, başarıyla sonuçlanan ameliyatın ardından, bir hafta yoğun bakım ünitesinde yattı.

    Tedavisinin ardından taburcu olan ve sağlığına kavuştuğu için mutlu olduğunu dile getiren Abdurrahman Ersözlü, “Reyhanlı’dan köye motorumla dönerken, karşıma aniden çıkan araca çarptım. Fakat o andan, kendime geldiğim ana kadar hiçbir şey hatırlamıyorum. Yaşamam mucize diyorlardı, ama doktorum sayesinde eski sağlığıma kavuştum. Doktorum Özkan Bey’e ve ekibine binlerce kez teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

 

    “Motor kazaları öldürücü olabiliyor”

     Abdurrahman’ın yaşadığı kazadan dolayı hayatta kalmasının mucize olduğunu ifade eden Beyin Omurilik ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özkan Özger, “Motosiklet kullanırken en önemli şart, kask takmaktır. Kısa mesafelerde bile mutlaka kaskınızı takın. Motosikletinizin anahtarını aldığınız anda, kaskınızı da alın. Kazanın nerede karşınıza çıkacağı belli olmuyor ve otomobil kazalarından daha öldürücü olabiliyor. Motosiklet kazaları, alınacak basit önlemlerle bile azaltılabilir. Abdurrahman, bu konuda hayatta olduğu için çok şanslı. Çünkü çok büyük bir ameliyattan sağ salim çıktı. Kendisine, ekip olarak geçmiş olsun diliyoruz” dedi.

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş