Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bu Bebek Ney’le Büyür..

Bölgenin yetiştirdiği en önemli Neyzenlerden aynı zamanda Botaş’ta Çevre Mühendisi olarak görev yapan İbrahim Yusuf Irmak,

Yaşam   A+a-

baba olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Uzun yıllardır üflediği Ney’le herkesi kendine hayran bırakırken aynı zamanda mest eden İbrahim Yusuf Irmak, güzel eşi Nursan Şirketler Grubu’nda Çevre Mühendisi olarak görev yapan Pınar Irmak’ın Özel İskenderun Palmiye Hastanesi’nde dünyaya getirdiği kız bebeğe Sezen Yağmur Irmak adını verdi.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Süleyman Aslan’ın doğumunu yaptırdığı güzel bebek Sezen Yağmur ise daha şimdiden babasının üflediği büyülü Ney taksimleriyle büyümeye başladı bile..

Beyefendiliği, işine, ailesine ve dostlarına düşkünlüğüyle tanınan Neyzen ve Çevre Mühendisi İbrahim Yusuf Irmak, daha kucağına alır almaz Ney taksiminin ardından kızı Sezen Yağmur’a ilk duygularını bu satırlarla fısıldadı:

"havadaki bir su damlasının sonu....

yağmurları çoğumuz sever ben gibi...

belki de her şeyin sonu güzel mantığıyla seviyoruz...

hani insan gözlerindeki yağmurları yağdırdığı için mutlu olur ya belkide bu yüzden...

belki de bereket olduğu için seviyoruz..

büyüklerimiz derki; her bir yağmur damlasını bir melek aşağı indirir, acaba yağmur sonrası yeryüzü meleklerle dolduğu için mi seviyoruz...

Sevgili Kızım, Sezenim, Yağmurum; Ben seni Yaradanın bir lütfu olduğun için seviyorum. Seni bana Lütfeden Yaradana Şükürler olsun."

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Mustafa Yaşar ÖZKAN 27 Temmuz 2014 Pazar
Canım kardeşim askerde olduğum için sevincine uzaktan ortak oluyorum Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin ..
son gelişmeler
öne çıkanlar