Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz’da Mahalleler Yakınlaşıyor..

Arsuz’da kısa sürede yapılan çalışmalar ise büyük takdir topluyor..

Gündem   A+a-

Uzun yıllardır neredeyse hiç çivi çakılmamış Arsuz coğrafyasındaki eski köy ve beldeler, büyükşehir kapsamında mahalle olan yerleşim alanları arasında bağlantı kurmaya yönelik bir adım atılmamıştı. Başkan Culha’nın seçim vaatleri arasında da yer alan mahalleleri birbirine bağlama projesi, 3 ayı dolduran belediye tarafından hayata geçiriliyor.. Arsuz’da kısa sürede yapılan çalışmalar ise büyük takdir topluyor..

Arsuz’da Mahalleler Yakınlaşıyor..

Kısa sürede büyük işler başarmak, bahane değil hizmet üretmek gayretiyle çalışmalarını sürdüren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, coğrafi açıdan bölgenin en geniş ve dağınık yerleşim birimlerini birbirine bağlayacak çalışmalara hız verdi.

Başkan Nazım Culha, Arpaçiftlik ve Arsuz’u birbirine bağlayacak köprünün inşaat çalışmalarına başlandığını söyledi.

Fizibilite çalışmalarına 25 Haziran tarihinde başlanan köprünün Arsuz merkez ile Arpaçiftlik üzerinden çevre mahalleler bağlantısının sağlanacağını belirten Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, hedeflerinin özellikle yaz aylarında çok sıkışan Arsuz merkez trafiğini rahatlatarak daha güvenli hale getirmek olduğuna vurgu yaptı.

Başkan Culha konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi: “25 Haziran'da fizibilite çalışmasını yaptığımız, Arpaçiftlik ve Arsuz'u birbirine bağlayacak olan köprünün yapımına 10 Temmuz itibariyle başlamış durumdayız.

Arsuz trafiğini büyük ölçüde rahatlatacağı gibi coğrafi olarak birbirine yakın olmasına rağmen karayolu mesafesi fazla olan mahallelerimizin daha da yakın olmasını sağlayacak köprüyü en kısa zamanda bitirmek kararlılığındayız. Ekiplerimiz hafta sonu da büyük bir özveri ile çalışmaya devam ediyor. “

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar