Skip Navigation Links

Şahsi İstikbal Peşinde Değiliz…

Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Genel Cerrah Yılmaz Şahutoğlu, basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gündem   A+a-

 

   CHP’den Milletvekili Aday Adaylığını Açıklayan Dr. Yılmaz Şahutoğlu;

    “Şahsi İstikbal Peşinde Değiliz…”

    Kısa bir süre önce Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Hatay Milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Genel Cerrah Yılmaz Şahutoğlu, basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

    Toplum Olarak Hoşgörüye İhtiyacımız Var

    CHP’den Milletvekili Aday Adayı olduğunu ilk olarak CHP İskenderun İlçe yönetimi ile birlikte açıklayan Dr. Yılmaz Şahutoğlu; “2015 genel seçimlerinde hedeflerimizin olduğunu daha önce açıklamıştım. Hatay’ımız barışın, hoşgörünün, kardeşliğin merkezi. Bizim siyaset penceresinden yaklaşımımız da bu çerçeve de olacaktır. Herkesi kucaklayan, bir arada tutan, dışlayan değil herkesi kaynaştıran bir sistemle siyaset sahnesinde aktif rol almak istiyorum. Benim hem kentimize hem ülkemiz açısından tespit ettiğim en önemli unsur toplum olarak bir arada hoşgörü ile yaşamaya ihtiyacımız olduğudur. Ülkemizin de bu kapsamda zor bir süreçten geçtiğini düşünüyorum” dedi.

 

    İktidara Yürüyen Bir Partiyiz…

    Son olarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin son zamanlarda sağ ve muhafazakâr kesime ağırlık vermesinin kendisine sorulması üzerine de “bizim tüm kesimlerin oyuna ihtiyacımız var. İktidara yürüyen bir partiyiz. Herkesime kucak açıyoruz. Sol kesime olduğu gibi sağ kesime de, muhafazakârlarında oylarına ihtiyacımız var. Herhangi bir şekilde kaygımız yoktur. Şahsi istikbal peşinden koşmuyoruz. Önemli olan Türkiye Cumhuriyetinin bekasıdır” şeklinde konuştu.

 

 

 
Şahsi İstikbal Peşinde Değiliz… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet