Skip Navigation Links

Hassalı İş Adamları Bir Araya Geldiler.

Hassa Kaymakamlığı başkanlığında Hassa'da faaliyet gösteren iş adamları ile geleneksel aylık istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Gündem   A+a-

 
 
Hassa Kaymakamlığı başkanlığında Hassa’da faaliyet gösteren iş adamları ile geleneksel aylık istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıya,Hassa Kaymakamı Bülent TEKBIYIKOĞLU, Hassa belediye Başkanı Mehmet Karataş,Ardıçlı Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu,Söğüt Belediye Başkanı Recep Tufan, ve iş adamları katıldı. Şubat ayı toplantısında; Hassa’nın tarım sektöründeki ticari faaliyetleri ve ekonomik yapısı masaya yatırıldı. Sorunları ve çözüm yolları, tartışmaya açıldı. Hassa Kaymakamı Bülent TEKBIYIKOĞLU, yaptığı konuşmada;
“İş adamlarımızla yapacağımız bu geleneksel aylık sohbet toplantılarımızda, bir araya gelerek,Hassa’nın sorunlarını masaya yatıracağız. Çözüm yollarını birlikte bulmaya çalışacağız. Zaman çok hızlı geçiyor. Dünya da ki gelişmelere ayak uydurmak zorundayız. Rekabet gücü yüksek, kaliteli, istenilebilen düzeyde ve ihtiyaçlara cevap verecek şekilde ürün elde ettiğimiz takdirde dünya pazarında yerimiz olacaktır. Artık bireysel ticareti bırakıp, örgütsel düzeye yönelmeliyiz.
” İlçemizin geleceğine daha umutla bakıyorum. Dörtyol –Hassa tünel projesi ile Hassamızın çehresini değişecektir. Sivil toplum örgütlerimiz birer birer kuruluyor. Hassa İşadamları Derneği kuruldu. Meyve Üreticileri Birliği oluşturuldu. Kooperatiflerimiz daha etkin hale getirilmeye çalışılıyor. Proje Ofisimizi canlandırmaya gayret ettik. Ofisimiz tarafından İş adamalarımıza yönelik 7 adet proje hazırladı. Bütün bunlar bir araya gelmemizin ürünü. Bir ve beraber olduğumuz takdirde başaramayacağımız her hangi bir engel yoktur .” dedi. Kaymakam TEKBIYIKOĞLU, “Yapımı yarım kalan ve Hassalının büyük umutla beklediği Kırıkhan – İslahiye duble yol ihalesinin Cuma Günü Kaymakamlıkta yapacakları belirterek hızlı bir şekilde yolun yapımına başlanacağını sözlerine ekledi .
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet