Skip Navigation Links

Antakya’ya 15 bin tonluk ek su deposu yapılıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Karlısu(Karaksı) ve Kisecik Mahallelerini birleştirecek olan yolun çalışmalarının sürdüğünü aç

Gündem   A+a-

 

    Başkanlık, 30 Mayıs 2014 tarihinde başlayan 2 Bin 300 Metrelik yolun açıldığını ve şuan yolun kod seviye çalışmalarının yapıldığını bildirdi. 20 Metre genişliğindeki yolun imar planı içerisinde yer aldığını bildiren Fen İşleri Daire Başkanlığı, yolun Karlısu mevkiine de 10 Bin tonluk su deposu yapılacağını ve bu su depolarının HATSU Genel Müdürlüğü tarafından Antakya’ya içme suyu sağlamak amacıyla kullanılacağını duyurdu.

    5 Bin tonluk bir su deposu çalışmalarında da sona yaklaşıldığını müjdeleyen Başkanlık, yine 20 metre genişliğinde olan yolun 350 metre uzunluğunda olacağını açıkladı.

    Başkanlık, süren çalışmalardan çıkarılan hafriyatın da yeni yapılan meteoroloji binası çevre düzenlemesinde kullanıldığını ve süren çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını bildirdi.

    Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ayrıca, Samandağ ilçesinde deniz sahil tesviyesi çalışmaları, Defne ilçesine bağlı Toygarlı mahallesinde mezarlık alanı yapım çalışmaları ile Belen ilçesine bağlı Gedik-Atik yayla yolu zemin sulama, oturtma çalışmalarının tamamlandığını ve HATSU Genel Müdürlüğü’nün çalışmalarında ihtiyaç duyduğu ekipman ve iş gücü ihtiyaçlarının da karşılandığını duyurdu.

 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet