Skip Navigation Links

DÖRTYOL’A İKİ HASTANE İNŞA EDİLECEK

AK Parti Hatay Milletvekili Ecz. Hacı Bayram Türkoğlu, Hatay’ın Dörtyol İlçesi’ne 2 adet YENİ HASTANE inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Sağlık   A+a-

 

    AK Parti Hatay Milletvekili Ecz. Hacı Bayram Türkoğlu, Hatay’ın Dörtyol İlçesi’ne biri DEVLET HASTANESİ, diğeri de ÖZEL HASTANE olmak üzere; 2 adet YENİ HASTANE inşa edileceğinin müjdesini verdi.

    Hatay’da iş dünyasının nabzını tutan AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, NURSAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Keleş’i ziyaret etti. Milletvekili Türkoğlu’nun NURSAN’a gerçekleştirdiği ziyarete, AK Parti Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Av. Mustafa Özbolat da eşlik etti.

    “NURSAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Keleş, hayırsever kişiliği ile Dörtyol Merkez Nursan Camisi gibi ilçemize ve bölgemize kıymetli hizmetleri olan değerli bir müteşebbisimizdir” diyen Milletvekili Türkoğlu; “İlyas Bey şimdi de Dörtyol’umuza sağlık alanında önemli bir yatırım gerçekleştiriyor” ifadelerine yer verdi.

    Dörtyol’un Özerli Mahallesi Un Fabrikası civarına yapılacak 150 yataklı özel hastanenin projesinin tamamlandığını dile getiren hayırsever işadamı İlyas Keleş de; “Dörtyol’a kazandıracağımız 150 yataklı hastanemizin projesi tamamlanmış olup artık ihale sürecine girilmiştir. İhale sürecinin ardından en kısa sürede hastanemizin temelini atmayı ümit ediyoruz” dedi.

    TÜRKOĞLU: YENİ DEVLET HASTANESİNDE SON VİRAJA GİRİLDİ

    AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, hayırsever işadamı İlyas Keleş’in Dörtyol’a yapacağı 150 yataklı hastanenin yanı sıra; Dörtyol’a yeni bir devlet hastanesinin de yakın zamanda temellerinin atılacağının müjdesini verdi.

    Şimdi ki Dörtyol Devlet Hastanesi’nin hemen yukarı tarafındaki 30 dönümlük arazi üzerine yapılacak yeni devlet hastanesinin projesinin tamamlandığının müjdesini veren Milletvekili Türkoğlu; “Dörtyol'umuzda şimdiki devlet hastanemizin hemen yukarı tarafındaki 30 dönümlük arazi üzerinde şehir hastaneleri standardında inşa edeceğimiz yoğun bakım üniteleri ile birlikte 300 yatak kapasiteli olan yeni devlet hastanemizin yapımı için ihale çalışmaları başlamıştır” ifadelerine yer verdi.

    Dörtyol’a yapılacak yeni devlet hastanesinin şehir hastaneleri standardında modern ve büyük bir hastane olacağının altını çizen Türkoğlu; hastanenin yapım sürecinde son viraja girildiğini belirttiği açıklamasında; “İnşallah yakın zamanda tüm Dörtyollu hemşerilerimizle yeni hastanemizin temelini birlikte atacağız” dedi.

    1’i devlet hastanesi, diğeri de özel hastane olmak üzere sağlık alanında gerçekleştirilecek iki dev yatırım, hizmetlerin en güzeline layık olan ilçemiz için, insanımız için, şimdiden hayırlı, uğurlu olsun” sözleriyle dileklerini ileten Türkoğlu, hayırsever işadamı İlyas Keleş’e de Dörtyol’a kazandıracağı 150 yataklı hastane için teşekkür etti.

 

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
büşra 17 Mayıs 2015 Pazar
Slm öncelikle okudum bilğinzi uyum saglıcagna inanyrum ve bnada yardmcı olursanz sevnrmm
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet