Skip Navigation Links

İlk iftar iskelede açıldı

İskenderun Belediyesi ilçe genelinde kurduğu iftar sofraları ile ramazan ayında vatandaşlara hizmet veriyor.

Gündem   A+a-

 

    İftar sofralarına her gün yaklaşık 2 bin kişi konuk oluyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise ilçenin değişik mahallelerindeki iftar çadırlarında vatandaşlarla bir araya geliyor.

      İLK İFTAR İSKELEDE AÇILDI

    Ramazan ayının ilk iftarı ise Anıt alanının arkasındaki iskelede gerçekleştirildi. Her gün 3 çeşit yemek verilen iftar sofralarında, birlik ve beraberliğin en güzel örnekleri sergileniyor. Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise ilk iftarını vatandaşlarla birlikte anıt alanının arkasındaki iskelede vatandaşlarla birlikte açtı. İftarsofralarına vatandaşlarda yoğun ilgi gösteriyor. Vatandaşlar, birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyor.

         RAMAZAN’IN GÜZELLİKLERİNİ YAŞATIYORUZ

          Anıt alanının arkasındaki iskelede Ramazan boyunca her gün iftar sofrasının kurulacağını ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” iftar sofraları ayrıca her gün bir mahallede kuruluyor. Ramazan paylaşmanın, birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir ay. Ramazan ayı toplumda birlik ve beraberliğin daha da artmasına vesile oluyor. Toplumun ayrı ayrı kesimlerinde bir araya gelen insanlar, birlik ruhunu oluşturuyor” dedi.

       Başkan Seyfi Dingil, belediye olarak imkânlar ölçüsünde ihtiyaç sahibi vatandaşların yanlarında olmaya gayret gösterdiklerinide bildirdi.

           RAMAZAN ETKİNLİKLERİ HER GÜN

    Ramazanda çocuklar içinde etkinlikler düzenlendiğini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Ramazan da çocukları da unutmadık. Anıt alanında iftar sonrasında çocuklar için Hacivat Karagöz ve animasyon gösterileri ve oyunlar sahneleniyor. Etkinlikler Ramazan boyunca gerçekleştirilecek. Tüm İskenderun halkını iftar sofralarına ve etkinlikleri izlemeye davet ediyoruz. Bu millet hizmetin en güzeline layık”şeklinde konuştu.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet