Skip Navigation Links

1.İzci Milli Kampı Payas'ta Toplandı

1.İzci Mili Kampı Dörtyol ilçesine bağlı Payas Beldesinde toplandı.

Gündem   A+a-


1.İzci Mili Kampı Dörtyol ilçesine bağlı Payas Beldesinde toplandı.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan,İzcileri Beldelerinde ağırlamaktan son derece memnun olduklarını beirterek,Belediye olarak sosyal etkinliklere her zaman destek olduklarını söyledi.
Altan, " Milli Eğitim Bakanlığıyla Belediyemiz ortak bir proje gerçekleştirmiştir. Payas’ta eski polis kampı içerisinde bir kamp açtık. Bu çalışmaların devam etmesi için her türlü desteği vermeye hazırız.Gelen guruplara Payasımızı tanıtıp, turizme de hizmet edeceğiz ” dedi.
Kamp Müdürü Mehmet Atçılı ise kampın 9-13 Temmuz tarihleri arasında düzenlendiğini belirterek,”Milli Eğitim Bakanlığı ile Payas Belediyesinin düzenlemiş olduğu kapta yurt içi ve yurtdışından toplam 400 izci katılıyor. Kosava’dan 40 izci bu kampta yer alıyor “dedi.
Atçılı,kampta ilköğretim,lise ve üniversite öğrencilerinin de bulunduğunu belirterek,”Bizler burada bir takım etkinlikler yapacağız. sağlıklı yaşam koşullarında izciliğimizi geliştirmeye çalışıyoruz. ülkemizde izciliği yaygınlaştırmak ve geliştirmek adına bugüne kadar pek çok çalışmamız ve bundan sonrada olacak.Bizleri burada ev sahipliği yapan Başkan Altan’a izciliğe katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz ”şeklinde konuştu.
 
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet