Skip Navigation Links

Kabotaj Bayramı İçin Halk Sahile Davet Edildi

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 88.yıldönümü anlam ve önemine uygun olarak kutlanacak.

Gündem   A+a-

 Kabotaj hakkının Türk Bayrağına ve Ulusuna verildiği tarih olan “1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 88.yıldönümü anlam ve önemine uygun olarak kutlanacak.

İskenderun Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, kutlama törenleri 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı 07.00’da başlayıp saat: 24.00’da sona erecek.

1 Temmuz 2014 Salı günü Saat: 09.00’da Liman Başkanlığı ve Deniz Ticaret Odası’nın çelenklerinin Atatürk Anıtına sunulması, akabinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile Şanlı Bayrağımızın göndere çekilmesiyle törenler başlayacak.

Saat: 10.00’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde İskenderun Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme Havuzunda çeşitli kategorilerde yüzme müsabakaları yapılacak, İskenderun Deniz Üs Komutanlığı limanında TCG KARATAŞ gemisinin katılış ve karşılama töreni gerçekleştirilecek ve saat: 16.00’a kadar halka ziyaretine açık olacak.

Saat: 10.00 – 17.00 arası D.K.K.Deniz Müzesinin halka açık ücretsiz ziyareti ve Saat: 10.00 – 19.00 arası Atatürk Anıtı arkasında gezi tekneleri ile halka açık ücretsiz deniz gezisi gerçekleştirilecek.

Saat: 16.00’da ise Yelken Kulübü koordinesinde Yelken Kulübü ile Deniz Üs Komutanlığı arasındaki deniz sahasında lazer ve optimist dallarında yelken gösterisi yapılması,

M.K.Ü. Denizcilik Meslek Yüksek Okulu tarafından Atatürk Anıtı (Tören Alanı) arkasındaki alanda denizcilikle ilgili sergi ve fuar düzenlenmesi organize edilecek.

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Saat: 21.00’de Atatürk Anıtı ile Yelken Kulübü arasındaki deniz alanında fener alayı düzenlenmesi ve havai fişek gösterisi ile son bulacak.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet