Skip Navigation Links

'Sayın Başbakan Bize Gelsin'

Hak ve Eşitlik Partisi İskenderun İlçe Başkanı Melih Erozan, yaptığı basılı açıklamasında;

Gündem   A+a-

Hak ve Eşitlik Partisi İskenderun İlçe Başkanı Melih Erozan, yaptığı basılı açıklamasında;
“Terörün nasıl bitirileceğini defalarca söyledik ve söylemeye devam ediyoruz. Özel eğitilmiş, gönüllü ve tercihan bekar 20 bin kişilik bir kuvvetle dağdaki eşkıyanın karşısına denk kuvvetle ve iyi bir istihbarat gücüyle çıkacağız. Başlarına çok değil bir kaç tane genç general koyacağız. Sağlık sorunlarıyla boğuşan, akşam evine gidip 60 yaşına gelmiş bir general yanlarına torunlarını alıp severse, ertesi güne ölüm emri veremez. Karakolları kaldıracağız, her an her yerde olacağız.



Birileri AB ve ABD'nin ağzıyla konuşup '' kan kanla temizlenmez '' diyor sana sormazlar mı bu kanı kim başlattı. Senin devletine, milletine, orduna, polisine, gencecik gelinine,17 yaşındaki kızına silah uzatana AB ve ABD'nin ağzıyla konuşmayı bırak ta Türk Milletinin ağzıyla konuş.

Terörü bitirme konusunda iktidarın ve muhalefetteki partilerin birbirleriyle randevulaşma polemiği Türk Milletine izlettirilen bir orta oyunundan başka bir şey değildir.

Başı dik bir politika izlemeden iktidardaki ve muhalefetteki partilerin söylemleri beyhudedir.

Sayın başbakan, ülkemizde terörü bitirmeyi gerçekten istiyorsa,oy uğruna Erzurum'da ip atanlarla yada resim çektirmek uğruna mevziiye girenlerle değil,PKK terörü ile bizzat mücadele etmiş,birlikler yönetmiş,üç bin teröristi etkisiz hale getirmiş,siyasi parti genel başkanı olarak da askeri,siyasi ve sosyal projeleri olan ve bunu her fırsatta her yerde dile getiren genel başkanımız sayın Osman Pamukoğlu'na gelsin.

Sayın başbakana tavsiyemiz '' atın iyi koşturulması iyi bir süvari ile olur '' sözünü hatırlatmak olacaktır” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet