Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Mehmetçiğin Katili Amerika'

İskenderun'da kurulan 24 Kitle örgütü, siyasi parti ve demokratik kitle örgütünün kurduğu Kardeşlik Platformu 9 Askerimizin şehit edilmesi ile ilgili

Gündem   A+a-

 
“Mehmetçiğin Katili Amerika”
 
İskenderun’da kurulan 24 Kitle örgütü, siyasi parti ve demokratik kitle örgütünün kurduğu Kardeşlik Platformu 9 Askerimizin şehit edilmesi ile ilgili bir basın açıklaması yaptılar. Platform üyeleri İskenderun’da Havuzlu çarşıda basın açıklamaları gerçekleştirdiler. Basın açıklamasında Emilhan Güçlü ve Özgür Yıldırım birer konuşma yaptılar. Basın açıklamasın da ise MEHMETÇİĞİN KATİL AMERİKA VE KAHROLSUN ABDE İŞBİRLİKÇİ AKP Sloganları atıldı.
Özgür Yıldırım: Baskınları yapan PKK ve Hamisi ABD’dir diyerek konuşmasına başladı. “Dağlıca ve Belen’de baskınlarında şehitlerimiz, yaralılarımız ciğerlerimizi dağlıyor. Bunları yapanlar PKK ve hamisi ise ABD olduğunu biliyoruz. PKK’nın yuvasının Kuzey Irak’ta olduğunu bilmeyen var mıdır? Kuzey Irak Barzani yönetiminde AKP ile görüşmeler yapmaktadır. AKP, Barzani ve Obama ortak düşünceler üretiyorlar. Biz bunları biliyoruz ama AKP seçmenleri ne diyorlar” diyerek konuşmasını tamamladı.
Emilhan Güçlü ise PKK’ya vur emri, AKP’ye böl emri Amerika’dan verilmektedir. Diyerek başladığı konuşmasında özellikle Büyük Orta Doğu Projesi’nin bir parçası olduğunun altını çizdi. “Dağlıca’da ve Belen de 9 askerimiz şehit olmuştur. Bu askerlerimize imha edilmesinin emrini veren merkez bellidir. Bu ABD emri ve PKK eliyle yürütülmüştür. Şehitlerimizin ailesine ve bütün milletimizin başı sağ olsun diyoruz. Bu anlamda iki cephede bir saldırı sürdürülmektedir. PKK’ya vur ve AKP’ye ise böl diyerek önlerine bölünme Anayasasını koymuşlardır. Ordusu kafese alınmış bir milletin ordusunu kardeş Suriye halkının üzerine sürmeye çalışıyorlar. ABD-PKK ile ülkemizde bir iç çatışma çıkarmanın mantığı ile hareket etmektedir. Biz ABD, onunla işbirliği yapan AKP ve PKK’nın bu yarattıkları Büyük Ortadoğu Projesine gömüleceğine inanıyoruz. Bizler Milli mücadele ve onun programı olan ve terörü de bitirecek olan ATATÜRK’ün çizgisinde birleştik. Milletimiz kazanacaktır” diyoruz.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar