Skip Navigation Links

Eğitimci iş adamından ilköğretim okuluna anlamlı yardım

Hataylı hayırsever iş adamı Nuri Üysen'in destekleri ile Yunus Emre İlköğretim Okulu bahçesine çok amaçlı salon ve kantin çevresinde düzenleme yapılıy

Gündem   A+a-

 
 
Hataylı hayırsever iş adamı Nuri Üysen’in destekleri ile Yunus Emre İlköğretim Okulu bahçesine çok amaçlı salon ve kantin çevresinde düzenleme yapılıyor.
Yunus Emre İlköğretim Okul Müdürü Haluk Ersoy’u okulda ziyaret eden iş adamı Nuri Üysen, öğrencilere katkıda bulunduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Eğitimci kimliği ile de tanınan ve 14 yıl eğitim camiasında görev aldığını söyleyen Üysen, “Geleceğimizin teminatı olan minik yavrularımıza destek vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Onlar bizim her şeyimiz, geleceğimiz. Bu okulda zor şartlar altında eğitim gördüklerini öğrendim ve tereddüt etmeden onlara bir nebze de olsa destek olabiliyorsam ne mutlu bana.” şeklinde konuştu.
Yunus Emre İlköğretim Okulu Müdürü Haluk Ersoy ise okula katkılarından ötürü iş adamı Nuri Üysen’e plaket takdim etti. Yunus Emre İlköğretim Okulu öğrencileri de iş adamı Üysen’e, okullarına yaptığı destekten ötürü teşekkür etti.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet