Skip Navigation Links

IRAK’TAN KAÇAN İŞÇİ ARKADAŞLARININ HAYATINDAN ENDİŞE EDİYOR

Hatay’ın İskenderun İlçesinde Irak Erbil’den kaçarak kurtulan bir işçi, 30’a yakın Türk işçisinin111 Musul’da rehin tutulduğunu söyledi.

Gündem   A+a-

Irak’ta Erbil ve Musul’da Elektrik santralleri kurduklarını ve Musul’da kurulan elektrik santrallerinin IŞİD Terör örgütünün ele geçirmesi üzerine canlarına zor kurtardıklarını ifade eden Yusuf Sönmez, Musul’da 30’a yakın Türk işçisinin rehin tutulduğunu söyledi.

IŞİD Terör örgütünün Musul’da yaptıkları elektrik santralini gasp ettiğini belirten Yusuf Sönmez; “Musul’un Geyara ilçesinde bir elektrik santrali kurduk. Şu an o elektrik santrali IŞİD’in elinde orayı gasp etmiş durumdalar.

Duyduğumuz kadarıyla da 30 Türk işçi arkadaşlarımız orada rehin altında. Bizlerde Erbil’detedirgin olduk. Memleketimize dönüş yaptık. İnşallah orada ki arkadaşlarımız da bir an önce ailelerine sağ salim kavuşurlar” dedi.

Aldığı duyumlara göre Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani’nin Musul’un etrafına 5 bin komanda yerleştirdiğini söyleyen Yusuf Sönmez, Erbil’de herhangi bir olay yaşanmadığını ifade etti.

 

IRAK’TAN KAÇAN İŞÇİ ARKADAŞLARININ HAYATINDAN ENDİŞE EDİYOR  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet