Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Türkiye'nin En Büyük Ramazan Şenlikleri Payas'ta

Türkiye'nin en büyük ramazan şenlikleri programı Hatay'ın Dörtyol ilçesine bağlı Payas Belde Belediyesi tarafından gerçekleştiriliyor.

Gündem   A+a-

Türkiye'nin En Büyük Ramazan Şenlikleri Payas’ta
 
Türkiye’nin en büyük ramazan şenlikleri programı Hatay’ın Dörtyol ilçesine bağlı Payas Belde Belediyesi tarafından gerçekleştiriliyor. 29 günde 29 ünlü sanatçının konserlerinden ilki Mustafa Ceceli tarafından verildi.
 
Hatay'ın Dötryol ilçesine bağlı Payas Belde belediyesi tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen Ramazan şenlikleri kapsamında sahne alan Mustafa Ceceli söylediği şarkılarla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Mustafa Ceceli'ye çiçek ve Osmanlı tuğrasının bulunduğu bir işlememe hediye etti. Ramazan etkinlikleri ile halkı buluşturmanın onurunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Altan, "Bugün Ramazanın ikinci günü ve verdiğimiz sözlerin hepsini tek tek yerine getiriyoruz. Mustafa Ceceli kardeşim aynı zamanda hacca gitmiş inançlı ve söylediği şarkılarla hepimizin gönlünde taht kurmuş bir isim. Ramazanda sanatla coşku olmaz diyenlere en güzel cevap Mustafa Ceceli kardeşimizdir. Bu bağlamda Payas, Ramazan şenliklerine katıldığı için kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Altan'ın konuşması esnasında ise, konsere gelen binlerce kişi hep bir ağızdan 'Hacı Mustafa' tezahurat Ceceli’yi şaşkına çevirdiler. Yapılan konuşmaların ardından Payas Belediye binası önünde gerçekleştirilen konseri Hatay'ın çevre ilçeleri başta olmak üzere Adana, Osmaniye ve çevre illerden de binlerce kişi izleme fırsatı buldu. Konser boyunca Ceceli hayranları şarkılara eşlik etti.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş