Skip Navigation Links

Dörtyol’a Hayırlı Uğurlu Olsun

Dörtyol Belediyesine ait olan arazinin üst kullanım hakkı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne tahsis edilerek İlçemize Spor Tesisleri kazandırılması nokt

Spor   A+a-

 

    Dörtyol Belediyesine ait olan arazinin üst kullanım hakkı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne tahsis edilerek Dörtyol'a Spor Tesisleri kazandırılması noktasında büyük katkı sağlamıştır.

    Gençlik ve Spor Müdürlüğünün 2014 yılı bütçesinden ‘Sentetik Çim Saha’ yapma amacıyla Dörtyol ilçemiz özerli mahallesi Toki evlerinin karşısında bulunan ve yaklaşık 43 dönümlük Dörtyol Belediyesine ait arsanın üst kullanım hakkı, talep edilerek 2013 yılı Haziran ayında Belediye Meclis kararı ile bu alanın üst kullanım hakkı 25 yıl süre ile bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Müdürlüğüne tahsis edilmiştir.

    2013 yılı Haziran ayından bu yana İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün kısıtlı imkanlarıyla yürütmeye çalıştığı ancak bir ilerleme olmadığı kamuoyu tarafından bilinmektedir.

    Böyle bir tesisin Dörtyol’a kazandırılmasının önemini bilincinde olan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, spor tesisin yapım işinin hızlandırılması için ilçe gençlik ve spor müdürlüğünden gelen talep üzerine 1 yılı aşkın süredir yapılamayan hafriyat alınması ve saha düzenlenmesi işinin başlatılmasını sağlamıştır.

    Bunu fark eden bir takım siyasetçiler her zaman olduğu gibi hazıra konmuş, kendilerine mal etmek gibi bir tavır içerisine girmişlerdir.

   İşin aslı, açıklamamızda belirttiğimiz gibidir.

    Dörtyollu vatandaşlarımıza hizmet getirme yolunda belediye olarak tüm kurumlarımızınvatandaşlarımızın hizmetinde olduğunun kamuoyuna önemle duyurulur.

 

        Dörtyol Belediyesi Basın-Yayın

 


Dörtyol Belediyesi Gençliğe Büyük Yatırım Yaptı

Kendilerine Mal Etmek İsteyen Politikacılar

 

   Dörtyol Belediyesi gençlere çok büyük bir yatırımda bulundu.

   Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından stadyum projeleri kapsamında Dörtyol Belediyesi tarafından 46 dönümlük arazininGençlik ve Spor Müdürlüğüne verilerek,projenin hayata geçirilmesinde büyük bir katkıda bulunulmuştur.

   Projenin hayata geçirilmesi noktasında en büyük pay sade ve sadece Dörtyol halkının hizmetinde olan Dörtyol Belediyesine aittir!

    Projenin yer gösterilmesi, alanda bulunan hafriyatının vb.durumlarında Belediye olarak yardımcı olunduğunu Dörtyol İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından da bilinmektedir.

    Dörtyol Özerli yolu, Toki sitelerinin karşısında bulunan stadyum projesini gerçeklemesinde ‘kendilerine mal etmek isteyen politikacılar’olduğunu ve kamuoyunu bu şekilde yansıtmalarına Dörtyol halkı adına sessiz kalamazdık.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur

 



Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Dörtyollu 30 Eylül 2014 Salı
O futbol sahasını ne Sayın Hacı Bayram Türkoğlu ne de Sayın Yaşar Toksoy beyfendi verdi veren bir önceki belediyedir. kimse halkı kandırmaya kalkmasın
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet