Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSDEMİR Geleceğin Şirketi…

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü SAVAŞ, İSDEMİR’i ziyaret etti.

Gündem   A+a-

  Geçtiğimiz günlerde İSDEMİR Yöneticilerini makamında ağırlayarak hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü SAVAŞ iade-i ziyarette bulunarak İSDEMİR’e geldi.

İSDEMİR Geleceğin Şirketi...

Gerçekleştirilen ziyarette, İSDEMİR İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Şafak ÇAPAR, İSDEMİR İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Burtay KORALTAN, İSDEMİR Satın alma Genel Müdür Yardımcısı Coşkun OKUTAN, İSDEMİR Teknik Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Erkan ESER, İSDEMİR Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Emre GÜLDEN, İSDEMİR İnsan Kaynakları ve İletişim Direktörü Hasan DURGUN, İSDEMİR İletişim Müdürü Harun ÖZDEMİR, Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Başdanışmanı Dr.Mehmet Emin ŞAHİN ve Hatay Büyük Şehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Taygun CANTÜRK hazır bulundu.

Ziyaretin ilk etabında İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Şafak ÇAPAR, İSDEMİR’de gerçekleştirilen yatırım hamleleri tamamlanan ve devreye alınan tesisler ile şirketin son durumu hakkında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü SAVAŞ’a bir brifing verdi.

Stajımı İSDEMİR’de Yaptım.

Ziyaret esnasında öğrencilik günlerine dönen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü SAVAŞ ‘Okul yıllarımda stajımı İSDEMİR’de yaptım. O günlerden bugünlere çok şey değişmiş. Bölgemizin bel kemiği olan İSDEMİR bir Dünya markası olma yolunda koşar adımlarla ilerlemiş. İSDEMİR gerçekleştirdiği yatırım hamlelerinin haricinde hayata geçirdiği sosyal sorumlulukları ile de model şirket olarak karşımıza çıkmakta ve göğsümüzü kabartmaktadır.’ Dedi. Ziyaret sonrasında İSDEMİR İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Şafak ÇAPAR, günün anısına Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü SAVAŞ’a bir plaket takdim etti.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar