Skip Navigation Links

Ferit Cömert’ten Yılın Golü..

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un kaptanı Ferit Cömert dünyaevine girdi.

Spor   A+a-

 

    Casmin Otel’de düzenlenen düğün töreninde güzeller güzeli Zülal Cömert’le dünyaevine giren Ferit Cömert, takım arkadaşlarıyla “hayatı tespih yapmışım” şarkısı eşliğinde oynarken dahi “Golleri tespih yapmışım” uyarlamasıyla dikkat çekti.

    Aslen Arsuz’un Karaağaç Mahallesi’nden olan Cömert ailesinin Zübeyde-Rebi Cömert ile Yasemin-Metin Cömert’in evlatları Zülal- Ferit Cömert’in düğün töreni muhteşemdi.

    Evlilik yolunda yılın transferine imzayı kına gecesinde kıyılan nikahta atan yıldız futbolcu Ferit Cömert, muhteşem bir düğün töreniyle evliler kervanına katılırken mutluluktan havaya uçuyordu.

 

   Sevenlerinin üzerine attığı dolar yağmurunun altında mutluluk yağmuruna yakalanan Ferit Cömert’i sırılsıklam aşık olmanın sarhoşluğuyla gece boyunca pistten inmedi.

   Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da başarılarıyla dikkat çeken Ferit Cömert, futbol yaşamındaki başarısı kadar aile yaşantısında da başarılı olacağını ortaya koydu.

   Soyadları gibi Cömert bir düğün töreninde evliler kervanına katılan Zülal-Ferit Cömert, futbol dünyasının yıldızlarını ağırladıkları düğün töreninde coştukça coştular..

 


 

 

 

 

 Ferit Cömert’ten Yılın Golü..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet