Skip Navigation Links

Nice Yıllara Hür Haber…

İskenderun Hür Haber Gazetesi muhteşem bir gece ile 12. Yıl dönümünü kutladı.

Medya   A+a-

 

     İskenderun Cem – Nur Spor Tesislerinde havuz başında düzenlenen geceye iş ve sanayi dünyasından birçok ismin yanı sıra CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu, Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

    “Gazetecilik Mesleğini Herkes Yapamaz”

    Gecenin sunuculuğunu ise gazeteci Veysel Cıncık yaptı. Konuşmalarında gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yapan Veysel Cıncık, elinde kameralı cep telefonu olan herkesin gazetecilik yapmaya çalıştığını söyleyerek; “kutsal gördüğümüz gazetecilik mesleğini herkes yapamaz. Gazetecilik araştırmadan, bilgi ve birikimden, doğru bilgiden geçer. Bizler üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu bağlamda mesleğimizi farklı yerlere taşımaya çalışanlara itibar etmeyiniz” dedi.

          “Gizli Kahraman Nur Tink…”

    Gazeteci – Yazar Veysel Cıncık’ın konuşmalarının ardından alkışlarla sahneye çağrılan Hür Haber Gazetesi Kurucu ve İmtiyaz Sahibi Adnan Tink, düzenlenen gecelerin gazetelerin kütüğünü yansıttığını ifade ederek geceye iştirak eden tüm davetlilere teşekkür etti. Hür Haber Gazetesinin yanı sıra Hür Ajansın da 12. Yıl dönümü olduğunu ifade eden Adnan Tink, Hür Ajansın sahibi eşi Nur Tink’i sahneye çağırarak; “geçirdiğim rahatsızlıktan ötürü eşinin en iyi kıymetini bilenlerden biri benim. Eğer hastalanacaksınız mümkünse evli olun lütfen. Eşim tam 2 yıldır verdiğim mücadelede yanımda durarak bugün ayakta durmamı sağladı. Hür Haber ailesinin gizli kahramanı eşim Nur Tink’tir” şeklinde konuştu.

    Sahne’de Cihan Erman Farkı…

    Sona eren konuşmaların ardından sahne alan fasıl ekibi de geceye katılanlara unutulmaz dakikalar yaşattı. Fasıl ekibinin muhteşem dinletinsin sona ermesi ile sahneye alkışlarla çıkan Sanatçı Cihan Erman’da geceye damgasını vuran isim oldu. Seslendirdiği parçalar ile davetlileri mest eden Cihan Erman, gecenin sonuna dek sergilediği performansı ile davetlileri oyun pistinden bırakmadı.

 


Nice Yıllara Hür Haber…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet