Skip Navigation Links

En Anlamlı Soma Tepkisi..

Özellikle Kitre Bebek 3 boyutlu çalışmaların beğeni topladığı sergi büyük ilgi gördü..

Gündem   A+a-

 İskenderun Halk Eğitim Merkezi’nde açılan sergi herkesi kendine hayran bıraktı. Kurs öğrencilerinin hazırladığı dekoratif ahşap kitre bebek çalışma sergisi İskenderun Halk Eğitim Merkezi’nde açıldı.

Özellikle Kitre Bebek 3 boyutlu çalışmaların beğeni topladığı sergi büyük ilgi gördü..

Kurs öğretmeni Betül Gökmen, öğrencilerinin hazırladığı çalışmalarla gurur duyduğunu belirterek, el emeği göz nuru çalışmaların sanat severleri beklediğini söyledi.

Kurs öğrencisi Fatma Güreş ise madenci kılığında elinde çekiç, başında ışıklı baretle tabloların önünde ziyaretçileri karşıladı.

 

Çalışmalar arasında yer alan ve Soma Maden faciasında kaybedilen işçilere ithaf edilen tabloyu özel olarak satışa koyduklarını belirten Fatma Güreş, tablodan elde edilen gelirin Soma Faciasında hayatını kaybeden işçilerin yakınlarına gönderileceğini söyledi.

Soma faciasının acısını yüreklerinde hissettikleri için bir maden çalışması yaptıklarını belirten Fatma Güreş, insan canının bu kadar ucuz olmaması gerektiğine dikkat çekti.

İşadamı Sait Deniz’in eşi Nazmiye Deniz de kursiyer olarak yaptıkları çalışmaları anlatırken oldukça gururluydu. Ev hanımlarının mutlaka bu şekilde kurslara katılması gerektiğini belirten Nazmiye Deniz, bir çok çalışmanın bir ay gibi uzun bir sürede yapılabildiğini söyledi.

 

 
En Anlamlı Soma Tepkisi..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet