Skip Navigation Links

Üysen Son Noktayı Koydu; “Talebim ve Girişimim Olmadı”

İskenderunlu Hayırsever İşadamı Nuri Üysen, yeniden İskenderun Spor Kulüp Başkanlığı ile isminin anılmasına son noktayı koydu.

Spor   A+a-

 

    İskenderun Spor ile ilgili herhangi bir talebi ve girişimde olmadığına dikkat çeken Nuri Üysen, İskenderun Spor’un kendisinin kulüp başkanlığı döneminde küme düştüğüne vurgu yaptı.

    “İskenderun Spor’un En Zor Gününde Ben Vardım”

    İskenderun Spor’un en zor zamanında elini taşın altına koyarak İskenderun Spor’a sahip çıktığını ifade eden Hayırsever İşadamı Nuri Üysen, İskenderun Spor’a her zaman destek olmaya devam edeceğini de söyledi. Kendisinin kulüp başkanlığı döneminde İskenderun Spor’un küme düşmesinin kulübü küme düşürdü gibi algılara yol açıldığını da sözlerine ekleyen Nuri Üysen sözlerine şöyle devam etti; “İskenderun Körfez Spor’un Başkanlığı veya yönetimi ile ilgili hiçbir düşüncem, hiçbir talebim veya bu konuda bir girişimim yok. Ben İskenderun Spor’un Demir Çelik Spor ile birleşmesinde bir gayret gösterdim. Hiç kimsenin gündeme getirmediği günlerde aramız da ki bazı arkadaşlarımız ile birlikte bunun ilk adımını attık. Demir Çelik Spor Kulübü ile İskenderun Spor Kulübünün başkanlarını bir araya getirdik. Dedik ki; madem ki bu şehir iki kulübü kaldıramıyor tek kulüp altında daha başarılı bir kulüp haline gelelim.

 

 

 Tabi maalesef her atılan olumlu adım karşısında hemen bir alternatif veya olumsuzluk ortaya çıkartılıyor. Bir takım kişiler bunun önünü kesmeye çalışıyor. Nedeni ne? Amacı ne? Diyoruz. Yani daha iyi bir oluşumun gerçekleşmesine neden engel olunur? Buna niye mani olmaya çalışırlar? Bir anlam veremiyorsun. Biz İskenderun Spor satılıyor, İskenderun Spor küme düşüyor denilen bir tarihte İskenderun Spor’a sahip çıktık. Öncelikle şunun bilinmesini istiyorum benim kulüp başkanlığım döneminde İskenderun Spor küme düştü. sanki biz İskenderun Spor’u küme düşürdük gibi bir algıya yol açıldı. Ben İskenderun Spor’a destek vermeden önce İskenderun Spor liglere katılamıyordu. Liglere katılması için federasyona yatırması gereken parayı bile yatıramadığı için kulübü devredecek bir yer arıyorlardı. Erzin’e devretmeye çalışıyorlardı.”

    “İskenderun Spor Olmadan Hatay Spor Olmaz!”

    Hatay Spor projesinin gündeme geldiği gün İskenderun Spor’un yok sayılacağı bir oluşuma hiçbir zaman doğru bakmadıklarını ifade eden Üysen; “Hatay Spor projesi gündeme geldiğinde bizler Hatay Spor’un oluşumuna karşı durmadık. Ama İskenderun Spor’da var burada. İskenderun Spor’a da sahip çıkalım Hatay Spor’a da sahip çıkalım. İskenderun’un yok sayılacağı bir oluşuma doğru bakmayacağımızı söyledik. Bizim de bu söylemlerimiz ile birlikte İskenderun Spor maceramız başladı. O tarihte ben burada hiçbir toplantıya katılamayacağımı, sadece maddi destek vereceğimi söylememe rağmen o gün ki idarecilerin, iş adamların ısrarı ile yönetime geldik. İkinci devre başkan da istifa ettiği için İskenderun Spor’a transfer yapılacak para yok. İlgilenen yönetici yok. Biz bu nokta da elimizi taşın altına koyup İskenderun Spor’a sahip çıktık. Ama maalesef istediğimiz sonucu elde edemedik. Ama dedik ki İskenderun Spor’u Demir Çelik Spor ile birleştirme kararından vazgeçmeyelim. Ve bu istenilen gerçekleşti” dedi.

 

 


Üysen Son Noktayı Koydu;  “Talebim ve Girişimim Olmadı” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet