Skip Navigation Links

Korkmaz, Cömert ve Atakan Arsuz’da Ölümsüzleşiyor..

Gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha başkanlığında

Gündem   A+a-

Nardüzü Mahallesi hizmet binasında toplanan Arsuz Belediye Meclisi, Gezi olaylarında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz, Abdullah Cömert ve Ahmet Atakan’ın adlarını spor alanlarına ve parklara vererek ölümsüzleştirdi.

Arsuz Belediye Meclisi’nin Cuma günkü oturumunu CHP Arsuz İlçe Başkanı Avukat Faik Çekin de izledi. Gündemin birinci maddesinde bulunan Bütçe Komisyonun kararı oylara sunuldu. İlan ve reklam vergisi ödeme tarihlerini Haziran ve Kasım ayında iki eşit taksitle ödenmesine, şehir içi vasıtaları işletme Harcı (Ruhsat) ve özel servis araçları harç tarifeleri yeniden belirlenirken, ödemeleri Temmuz ve Kasım aylarında iki eşit taksitle yapılmasına, yeni ruhsat için müracaat edenlerden otobüsler 3.00,00, Midibüsler 2.000,00, Minibüsler 1.500,00 ve Taksilerden 1.000,00 alınmasına karar oy birliği ile karar verildi.

Bir önceki meclis toplantısında Meclis Üyesi Hasan Karaaslan’ın komisyona havale edilen 2013 yılında Türkiye’de yaşanan Gezi Parkı olaylarında hayatlarını kaybeden Hataylı gençlerin isimlerinin park ve spor tesislerine verilmesi önergesinin İmar Komisyonu raporu oy birliğiyle kabul edildi.

Önergeyi karara bağlayan İmar Komisyonu, Karaağaç mahallesi Deniz Caddesi üzerinde bulunan spor alanına ‘Ali İsmail Korkmaz Spor Kompleksi’, Gözcüler Mahallesinde Park caddesinin üzerinde bulunan dinlenme alanına ‘Ahmet Atakan Parkı’ ve Nardüzü mahallesi Atatürk caddesi Nardüzü Bulvarında bulunan spor alanına da “Abdullah Cömert Spor tesisleri’ ismini verdi. Konuyu görüşen meclis üyesi oy birliği ile İmar Komisyonun kararı onadı. Gündeminde başka madde olmayınca meclis 1 Temmuz’da toplanmak üzere dağıldı.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet