Skip Navigation Links

Avukat Gizem Elmaca’nın Aşkı Ebediyete Kadar Sönmez!!!

Hatay Barosu’nun başarılı üyelerinden Avukat Gizem Elmaca dünya evine girdi.

Magazin   A+a-

Limak Port’ta Mali Kontrol Uzmanı İzzet Sönmez’le İssos Otel’de düzenlenen düğün töreniyle dünya evine giren Avukat Gizem Elmaca’nın mutluluğu görülmeğe değerdi.

Davetlileri düğün salonunun kapısında karşılayan dünürler Şampiyon Filtre Finans Müdürü Mithat Elmaca ve eşi Emel Elmaca ile Emekli Öğretmenler Bağdat Sönmez ve Remzi Sönmez tüm misafirlerle yakından ilgilendiler.

 

Salona girişleriyle alkış tufanına neden olan Avukat Gizem Elmaca-İzzet Sönmez çiftinin ilk dansları ise aşklarının büyüklüğünü gözler önüne serdi.

İskenderun eski Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ve işadamı Şükrü Alpaydın’ın nikah şahitliklerini yaptığı nikah töreninde bir ömür boyu mutluluğa güçlü ses tonlarıyla “Evet” diyen Avukat Gizem Elmaca-İzzet Sönmez çiftinin mutluluğuna herkes şahit oldu.

Nikah töreninde gelinin, damadın ayağına basması geleneği bu kez de gerçekleşti ve Avukat Gizem Elmaca’nın ömür boyu hayat arkadaşlığına evet dediği İzzet Sönmez’in ayağına güçlü bir şekilde basması anı kameralara yansıdı.

Nikah töreninin ardından şahitler gelin ve damatı tebrik ettikten sonra İskenderun eski Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, hediyesini gelin Gizem Elmaca’ya takması için damat İzzet Sönmez’e verdi. Hediyeyi takarken heyecandan yere düşüren damat İzzet Sönmez’in imdadına arkadaşları yetişti ve hediye kısa sürede bulunarak gelin Gizem Elmaca’ya takıldı.

Gelin Avukat Gizem Elmaca’nın meslektaşları ile Limak Port Genel Müdürü Cem Aysel başta olmak üzere iş arkadaşları da düğün töreninde hazır bulundu.

Nikah ve tebriklerin ardından vur patlasın çal oynasın devam eden düğün töreninde herkes gecenin geç saatlerine kadar doyasıya eğlendi.

 
Avukat Gizem Elmaca’nın Aşkı Ebediyete Kadar Sönmez!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
ANIL KUYUMCULUK 7 Haziran 2014 Cumartesi
Genç çiftlere sonsuZa dek mutluluklar
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet