Skip Navigation Links

TMMO'ya Bağlı Meslek Grubu Temsilcileri'nden İTSO'ya Ziyaret

TMMO'ya bağlı Meslek kuruluşları olan İnşaat Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Makine Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası temsilcileri v

Gündem   A+a-

Ziyaret%20BB.jpg" />
 
TMMO’ya Bağlı Meslek Grubu Temsilcileri’nden İTSO’ya Ziyaret
TMMO’ya bağlı Meslek kuruluşları olan İnşaat Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Makine Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası temsilcileri ve Yönetim Kurulu Üyeleri İTSO Başkanvekili Bülent Seküçoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
Başkanvekili Seküçoğlu’na yeni görevinden dolayı tebrik ederek başarılar dileyen TMMO’ya bağlı Meslek kuruluşları temsilcilerine, İTSO Başkanvekili Bülent Seküçoğlu yapmış olduğu bu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkürler etti.
Yapılan ziyarette Oda Başkanları ve Temsilcileri, yaklaşık 82 yıldan bu yana İskenderun’un en köklü kuruluşlarından biri olan Gümrük Muhafaza Başmüdürlüğünün sebepsiz yere İskenderun’dan taşınma kararıyla ilgili olarak İTSO, DTO, İSGİAD, KİSİAD, MÜSİAD, İSSAD ve Gümrük Müşavirleri Derneğin yayınlamış oldukları basın açıklamasını ve kararları desteklerini belirttiler. İTSO Başkanvekili Bülent Seküçoğlu bu kararın takipçisi olacakları ve buna benzer konularda Ticaret ve Sanayi Odası olarak İskenderun menfaati adına duyarlı ve takipçisi olacaklarını ifade etti.
Başkanvekili Bülent Seküçoğlu aynı zamanda 25.000’lik planlamadan sonra, 5000’lik ve 1000’lik planların bir an önce tamamlanarak ihaleye açılmasının önemini belirtti. Çünkü, insanların bekleyiş içinde olduğu ve kısmide inşaat sektörünü etkilediğini belirtti.
Yapılan görüşmelerde oda temsilcilerinin de aynı düşünceye sahip oldukları ve bunun yanı sıra İskenderun Limanının bir an önce faaliyete geçmesi, İskenderun’da yaşanan elektrik kesintilerinin sona ermesi adına bir an önce şebeke ihalelerinin yapılması ve çalışmaların tamamlanması gerektiği hususunda görüş birliğine varılarak dayanışma içersinde olacaklarını belirttiler.
İTSO Başkanvekili Bülent Seküçoğlu diğer bir önemli hususun Turistik tesislerin teşvik edilmesinin çok önemli olduğunun altını çizerek, İskenderun’un Türkiye’nin en önemli sanayi şehirlerinden biri olduğunu ve bölgeye gelen iş adamlarının konaklayacağı 4-5 yıldızlı otellerin mevcudiyetinin önemini anlattı. Zaten bu hususta İTSO Başkanımız Sayın Halil Şahin’in, Meclis Başkanımız Sayın Mehmet Binbay’ın ve Yönetim Kurulu üyelerinin de bu hususta defalarca açıklamalarda bulunduğunu ve gayretlerinin devam edeceğini belirtti.
Bu teşviklere Belediye Başkanlarımız ile Mülki amirlerimizin de yoğun katkı sağlamaları İskenderun’un gelişmesi yönünde büyük faydaları olacak ve İskenderun ekonomisi her yönden gelişecek ve büyüyecektir, ifadesini kullanarak sözlerini tamamladı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet