Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dörtyol'da Araç Takla Attı

Süleyman Demirel Anadolu Lisesi karşısında yaşanan trafik kazası korku yarattı.

Gündem   A+a-

Okul Kavşağında Araç Takla Attı
 
 
Süleyman Demirel Anadolu Lisesi karşısında yaşanan trafik kazası korku yarattı.
Okulun öğle arasına çıktığı saatlerde 16 NM 108 Plaka sayılı hususi minibüs ile 54 TH 066 plaka sayılı hususi otomobil arasında yaşanan trafik kazasında 1 ağır olmak üzere 4 kişinin yaralandığı belirlendi.
Dörtyol Belediye İtfaiye ve Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekiplerinin anında müdahale ettiği trafik kazasında minibüs sürücüsü Süleyman Beşir başından aldığı darbeyle ağır yaralanırken, araçta bulunan Elif Sormuş, Emine Öğ, Ali Sormuş ve Duygu Beşir ise Dörtyol Devlet Hastanesine götürülerek ayakta tedavi edildi.
Olayı anlatan görgü tanıkları 54 TH 066 plakalı hususi otonun 16 NM 108 Plaka sayılı hususi minibüse yandan çarpması sonucu minibüsün savrulduğunu, kaldırıma çarpan minibüsün ise daha sonra takla atarak tavanı üstüne düştüğünü belirttiler.
Dörtyol Belediye İtfaiye Ekipleri tarafından araçtan çıkartılan yaralılara ilk müdahale 112 Acil Servis görevlileri tarafından olay yerinde yapıldı. Yaralılar daha sonra Dörtyol Devlet Hastanesine sevk edilerek müşahede altına alındı. Araç sürücüsü Süleyman Beşir’in durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilirken araçta bulunan diğer şahısların ise tedavilerinin ayakta yapıldığı ve bir süre gözlem altında tutulacağı belirtildi.
 
 
 
 
Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL (Hatay)
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar