Skip Navigation Links

EV Shop’ta Binlerce Ürün 20 Ay Taksitle..

Yaklaşık 1 aydır hizmet veren, ancak resmi açılış töreni 4 Haziran Çarşamba günü yapılacak olan Ev Shop’ta

Ekonomi   A+a-

binlerce ürün kredi kartsız 20 ay taksitle sunuluyor..

Türkiye’nin saygın alış veriş merkezlerinden Ev Shop İskenderun’da 19’ncu mağazasını açmanın gururunu yaşıyor.

Alış verişte kredi kartsız taksit imkanı sunan Ev Shop, en kaliteli markaları en kaliteli hizmet anlayışıyla vermeyi amaçlıyor.

Yaklaşık 1 aydır hizmete giren, resmi açılış töreni Soma faciası nedeniyle ertelenen Ev Shop, 4 Haziran Çarşamba günü düzenlenecek törenle açılacak.

Beyaz eşyadan mobilyaya, elektrikli ev aletlerinden elektronik ürünlere, ev tekstilinden bisiklete kadar yüzlerce marka ve binlerce ürünün 20 ay taksitli satış imkanıyla sunulduğu Ev Shop’un Genel Koordinatörü Tahsin Dursun, Soma faciasının acısını yüreklerinde hissettikleri için resmi açılış programını 4 Haziran tarihine erteledikleri belirterek, tüm ürünlerin taksitli satışının ardından ücretsiz servis ve montaj hizmetini de verdiklerini söyledi.

Yüzlerce marka, binlerce ürünün yer aldığı Ev Shop’un açılış törenine tüm vatandaşları beklediklerini belirten Tahsin Dursun, kredi kartı olmayan herkese taksit imkanıyla en kaliteli şekilde sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Ev Shop İskenderun kadrosunda toplam 85 kişi çalışırken, çalışanların büyük bölümü İskenderun’dan istihdam edilmiş durumda.

 
EV Shop’ta Binlerce Ürün 20 Ay Taksitle..   videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet