Skip Navigation Links

Erhan Aksay Futbol Turnuvası Başlıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl ilk’lerin yaşanacağı 30. Erhan AKSAY futbol turnuvası, önceki yıllarda Hatayspor’da o

Spor   A+a-

 

    Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl ilk’lerin yaşanacağı 30. Erhan AKSAY futbol turnuvası, önceki yıllarda Hatayspor’da oynamış futbolcuların gösteri maçı ve ardından turnuvanın ilk açılış maçı ile başlayacaktır.

 

    Hatay halkına nostalji yaşatmak, genç neslin tanımadığı ve oynadıkları dönemde hayranlıkla izlenen Hatay’ın bağrından yetişen Hatay sporlu şöhretlerin kendi aralarında oynayacakları gösteri maçı saat 16.30 da başlayacak, bu gösteri maçını da o dönemin hakemleri yönetecektir.

    Eski anılarını tekrar canlandırmak, özlem gidermek ve oynayacakları gösteri maçı için eski Hataysporlu sporcular, idareciler, teknik adamlar ve spor adamları ATATÜRK stadında toplanacaktır.

   Gösteri maçından sonra Tayfur SÖKMEN Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Günay ÇELENK Antakya Gazeteciler Cemiyeti arasında turnuvanın ilk müsabakası saat 18.30 da oynanacaktır.

     Hatay sporuna, futboluna çeşitli zamanlarda ve şekillerde hizmet etmiş kimisi DUAYEN, kimisi SPOR DOSTU, kimisi İDARECİ olarak gönül veren ve vefat ederek aramızdan ayrılanların isimlerinin her takımın isminin önüne verilmek suretiyle yaşatılacağı bu yıl ki Erhan AKSAY futbol turnuvasının açılış ve gösteri maçını izlemek için tüm Hataylı spor severleri ATATÜRK stadına bekliyoruz.

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet