Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Size Helal Olsun!..

Antrenörsüz Gittikleri Kayseri’de 16 Takımı Mağlup Eden İskenderun Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımı 1. Lige yükseldi…

Spor   A+a-

 

    Onlar engelin sınır tanımadığını bir kez daha ispatladılar. 2. Ligde mücadele eden İskenderun Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımı Kayseri Talas Kapalı Spor Salonunda verdiği mücadele ile adını 1.lige yazdırdı. Antrenörsüz bir şekilde bütün zorluklara karşın 16 takım ile verdiği Play – Of mücadelesinde mağlup olmadan birinciliği göğüsleyen İskenderun Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımı, İskenderun halkının göğsünü kabartı.

    ENGEL SINIR TANIMADI

     Günde birer maçın oynandığı Kayseri’de Ankara Yeni Mahalle Engelli Basketbol Takımını 25 sayı farkla mağlup eden İskenderun Engelliler Spor Kulübü, Antrenörsüz bir şekilde verdikleri mücadele ile engelin sınır tanımadığını bir kez daha ispatladılar.

    LİMAK PORT OLMASAYDI?

    İskenderun Limak Port’un kulübe desteği ile yeniden doğan sporcular, Kayseri’den İskenderun halkına bir mesaj gönderdi… İskenderun Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımı Sporcusu olan Fatih Bayram, Gazetemiz Haber Müdürü Seyit Aslan’a yaptığı açıklamasında; “Limak bizlere öyle bir destek verdi ki adeta yeniden doğduk. Şampiyonluğumuzu Limak’a borçluyuz” dedi.

    “İskenderun Halkı Bizleri Yalnız Bırakmasın”

    İskenderun’dan hiçbir işadamının kendilerine destek olmadığının altını da çizen Fatih Bayram; “bize Limak’ın sunduğu imkanı herhangi hiçbir iş adamı sunmadı. Sadece İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil Kayseri’den dönebilmemiz için imkan sağladı. Limak ve Başkanımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Hedeflerinin Süper Ligde mücadele etmek olduğunu ifade eden Bayram; “bizler inandık başaracağız. Koymuş olduğumuz bu hedefe ilerler iken İskenderun halkının bizler yalnız bırakmamasını istiyoruz. Bizler İskenderun’u elimizden geldiğince en iyi şekilde temsil ediyoruz. İnşallah önümüzde ki sezonun ardından İskenderun’un bayrağını Süper Ligde de dalgalandıracağız” dedi.

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş