Skip Navigation Links

Yaran’ın Duygusal Vedasında İnce Mesaj!!!

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’ın genel merkez nezdinde yaptığı girişimler sonrası istifaya zorlandığını açıklayan

Politika   A+a-

İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, hem gönderdiği yazılı açıklamada, hem de cep telefonlarına gönderdiği mesajla üzüntüsünü ifade etti..

Taze umutlarla yeni bir başlangıca yol aldığını açıklamasında dile getiren Yaran’ın yeni hedefine emin adımlarla yürümekte kararlı olduğu mesajı açıkça anlaşılıyor. İbrahim Yaran’ın bu hedefinin önümüzdeki genel seçimlerde milletvekilliği adaylığı olduğu kulislerde konuşulan önemli bir ayrıntı.

Hatay Milletvekili Orhan Karasayar'ın girişimleriyle Ak Parti Genel Merkezi tarafından İstifaya Zorlandığını vurguladığı yazılı açıklamasında İbrahim Yaran “Bugün itibarıyla zoraki istifayı vermek zorundayım. Şimdi taze umutlarla yeni bir başlangıca doğru yol alıyorum. Hayatımda, dostlarımla gözyaşlarımı akıtarak veda ettiğim dönemler oldu. Ama bu defa öyle bir burukluk yaşamayacağım. Çünkü beni bağrında büyüten İskenderun için, tevdii olunan görevi başarıyla şerefle yerine getirmiş olmanın mutluluğu var yüreğimde” dedi.

 

Yaran, insanların nemelazımcılıktan sıyrıldıkları, doğru bildikleri değerler uğruna mücadele etme azmini kaybetmedikleri takdirde, çeyrek ekmek arası yarım yumurtaya kanmadıkları sürece, o toplum için yeni yepyeni umutlar filizleneceğini ve dallar tekrar tomurcuklanıp çiçeğe meyveye dönüşeceğini ifade etti.

 

Sabreden ve ihlasla mücadele edenler için tünelin sonundaki ışığın mutlaka bir gün görüneceğini ve kapalı bütün pencerelerin yavaş yavaş aralanacağına vurgu yapan Yaran “Her acı tecrübede, insafsız bir kamçının sırtınıza her inişinde, bütün bunların sevginin bedeli olduğunu düşünürseniz, rahatlayıp hafiflersiniz. İşte ben şu anda bu duygular içinde mutluyum ve rahatım. Türkiye'nin sorunlarını dert edinen insanların, bu karanlığa bir mum yakma çabasını çok mukaddes görmek gerekirken, kolay olan gelene ağam gidene paşam demektir. Yanlışları düzeltmeye çabalamak yerine, hataları tartışılmayan doğrular olarak takdim etmektir. Ben bu yolda inancından fedakarlık etmeyi en büyük zül addeden biri olarak, eğilip bükülmektense kırılmayı tercih ettim” şeklinde konuştu.

 

Siyaseti, ehil insanın elinde uygarlık ve hizmet ateşi, cahil ve kurnazların elinde yangın alevi olarak niteleyen Yaran şöyle devam etti: “Biz bu ateşin arasından çok geçtik. İnsanlar bazen gözleri kör olmadan da karanlıklara gömülebiliyor. Kendi kısır ve küçük menfaatinin saçtığı cılız ışığı, gerçek aydınlık sananlar daima çıkacaktır. Bilmezler ki güneş doğduğunda, diğer ışıkların tümü gölgelenecektir. Mumun alevinde ısınmaya çalışanlara acımak mümkün mü? Artık partimizdeki ilçe başkanlığı görevimden ayrılıyorum, görevini başarıyla yapmanın gururu ve başı dik, vicdanı hür olarak. Gün ola devran döne! Her gece iki gündüz arasındadır! Kimler geldi geçti bu makamlardan. Her sabah dünya yeniden şekillenir, her sabah taze bir günün doğuşudur. Yarınlara ve geleceğe ümitsiz bakmıyorum.”

 

Yönetim kurulunu oluşturan 60 arkadaşına, kadın kolları üyelerine, gençlik kolları üyelerine, mahalle temsilcilerine, gönüllülere, partili partisiz gönül dostlarına, İskenderunlu tüm hemşerilerine sevgi ve saygılarını sunan Yaran, “Hakkınızı helal edin, ben de hakkımı sizlere helal ediyorum” dedi.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet