Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ticaret Borsası’na Yıldız Yağdı..

İskenderun Ticaret Borsası, spor ve sanat camiasının ünlülerini ağırladı.

Kültür Sanat   A+a-


İskenderun Ticaret Borsasına yıldız yağdı... paylaşan: 8gunhaber

 

    İskenderun Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Muhsin Cerrahoğlu eşliğinde Ticaret Borsası’nda Engin Vayısoğlu ile bir araya gelen ünlüler, eğitimden sosyal yaşama kadar bir çok konuda memleketin sorunlarına duyarlılığıyla tanınan Vayısoğlu’na teşekkür ettiler.

    Umut Oğuz, Sabri Ugan, Malik Ayhan, Uğur Akünlü, Erkan Kura, Yılmaz Mengüç, Murat Bereket ve Murat Dinler’in Ticaret Boırsası ziyaretleri oldukça neşeli anlara sahne oldu.

    Ziyarette iki önemli isim; bir dönem İskenderun Güney Tv’de muhteşem sesiyle türkülerini seslendiren ve birkaç yıldır da albümleri ve klipleriyle büyük beğeni toplayan Yılmaz Mengüç ile yine Güney Tv’nin bir dönem haber muhabirliği ve anahaber spikerliğini yapan şu an Samanyolu Haber’in Almanya ofisinde görev yapan Murat Dinler de eski çalışma arkadaşlarıyal hasret giderdiler.


 

     Neşe içinde geçen ziyarette espriler yapıldı ve tabiî ki televizyonlardan milyonların hayranlığını kazanmış isimler doğal halleriyle de kendilerine hayran bıraktılar.

    İskenderun’un hemen hemen tüm sosyal sorumluluk projelerinde yer alan ismi Engin Vayısoğlu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, özel nedenlerden dolayı Gençler Birliği Spor Kulübü’nün gecesine katılamadığı için de üzüntüsün ifade etti.

    Ziyarette spor başta olmak üzere kurumların ve işdünyasının sosyal sorumluluk projelerine katkı sunmasının önemine dikkat çeken spor ve sanat camiasının ünlü isimleri, İskenderun gibi gelişmişlik düzeyi yüksek bir kentte sıkıntı olmaması gerektiğini ifade ettiler.

    Ünlülerin İskenderun Ticaret Borsası ziyareti neşe içinde çekilen hatıra fotoğrafıyla da son buldu.

 


Ticaret Borsası’na Yıldız Yağdı..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar