Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Nazım Culha’dan Arsuz’a Altyapı Müjdesi..

Turizm master planı ve altyapı projesi müjdesini veren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, turizm kentinin temellerini sağlam bir zemine oturtuyor,

Gündem   A+a-

 

      Turizm master planı ve altyapı projesi müjdesini veren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, turizm kentinin temellerini sağlam bir zemine oturturken, Arsuz’un tüm yönleriyle yaz sezonuna hazırlandığını müjdeledi. Arsuz ilçesinde tüm plajlarda bakımların son aşamaya geldiğini belirten Nazım Culha, yazlıkçıları beklediklerin söyledi.

     Nazım Culha’dan Arsuz’a Altyapı Müjdesi..

     Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ‘nın hayırlı olsun ziyaretinde net konuştu. Nazım Culha açıklamasında, ilçede kurulan otomasyon sistemiyle su ve emlak tahsilatı dahil, raiç bedel, imar çapı ve ruhsat işlemlerini yapmaya ilk 20 günde başlamanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

 


 


     Turizm master planıyla işe başlayıp altyapı hizmetleriyle turizm kentinin temelini sağlamlaştırmak gayretlerine dikkat çeken Nazım Culha, Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve kanalizasyon işleri (HATSU)’nun onaylanan bütçesinde Arsuz ilçesinin de altyapı bütçesinin de olduğunu müjdeledi. 2014 yılı içerisinde altyapının ancak proje aşamasının bitirilebileceğini belirten Nazım Culha, gelecekte Arsuz’un altyapısı tamamlanmış bir turizm kenti olacağına dikkat çekti.

     Arsuz ilçesinin tüm mahallelerinde yerinden hizmet vermek sözlerini gerçekleştirdiklerini belirten Nazım Culha, ilçenin tüm plaj ve tüm hizmet akışıyla yaz sezonuna hazır olduğuna dikkat çekti.

     İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaattin Özbülbül ve yönetim kurulunu ağırlayan Culha, zor işlerin adamı olduğuna vurgu yaparken, aynı zamanda ekip olarak çok iyi bir çalışma yürüttüklerini ifade etti.

     Temizlik ve çöp toplama gibi konularda ufak eksiklikler bulunduğunu belirtirken, vatandaşın affına sığınarak aksaklıkları gidermek gayretlerini ifade eden Nazım Culha, tüm hizmet ağını hızla yürürlüğe koyarken, halkın arasına girerek sorunların tespiti ve yerinde inceleme fırsatını bulduğunu söyledi.

     İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaattin Özbülbül ise Arsuz gibi dağınık bir coğrafyada işlerinin zor olduğunu Başkan Nazım Culha’ya iletmesi üzerine de, “Ben zaten zor işlerin adamıyım” esprisin yaptı.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar