Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Geleceğin Futbolcuları Burada Yetişecek…

Futbolcularını yetiştirecek futbol okulunun açılışı törenle yapıldı.

Spor   A+a-


Körfez futbol akademisinin açılışı 8gunhaber... paylaşan: 8gunhaber

 

    Önümüzdeki sezon Körfez İskenderun Spor olarak 2. Ligde kentin spordaki simgesi Turuncu-mavi renklerle mücadele edecek olan takıma sporcu kazandıracak, geleceğin futbolcularını yetiştirecek futbol okulunun açılışı törenle yapıldı. İskenderun Belediyesi Sakarya Futbol tesislerinde hizmet verecek olan Körfez Futbol Akademisi’nin açılış törenine CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İTSO Başkanı ve aynı zamanda eski futbolcu Levent H. Yılmaz, MHP’li İbrahim Gül, CHP’li Nihat Karpuz, spor adamları ve sporcular katıldı.

 


 

    “Körfez İskenderun Spor Hak Ettiği Yerde Olacak”

 

    Körfez İskenderun spor Futbol Okulu’nun açılış kurdelesini CHP’li Dudu, MHP’li Gül ile birlikte kesmeden önce konuşan Belediye Başkanı Seyfi Dingil “Bu çalışma bizleri çok sevindiriyor. Gençlerimizi hem sokaklarda kurtarmak hem de büyük proje olan İskenderun sporumuzu önce PTT ligine sonra da birinci lige çıkartmak. Biz bunun için karar aldık, bu yolda da çok yol kat ettik. Sizlerden de destek alacağız. Bu kentte spora hizmet eden herkes bu işin içinde olacak” dedi.

    “Teşekkürler Mehmet Çetin”

    CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu da, İskenderun’un her dönem, Türk futboluna değerli futbolcular yetiştirmiş bir kent olduğuna dikkat çekerek “Şu anda bu futbolculardan bir kısmı aramızda, Körfez Futbol Akademisinin açılışını yapıyoruz burada. Bana göre çok önemli bir işlevi yerine getirecekler. Buradan yetişecekler Türk Futboluna, İskenderun spora katkı verecekler. Körfez Futbol Akademisini kente kazandıran Mehmet Çetine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

     Katkı Verenlere Plaket…

    Törende ayrıca Yöre futboluna katkı veren, başarılı olanlara da plaket takdim edildi. Erzin’i 3. Lige taşınmasında gösterdiği başarıdan dolayı Teknik Sorumlu Can Güven’e Plaketini Belediye Başkanı Seyfi Dingil verdi. Eski futbolcu ve Payas Belediyespor’u üçüncü lige taşıyan teknik adam Ender Traş’ da plaketini Levent H. Yılmaz’ın elinden aldı. Başkan Seyfi Dingil’den plaket alan Mehmet Çetin’e de seçilir seçilmek ayağının tozuyla spora verdiği müthiş destekten dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür etti. Spora basın olarak emeği geçen Cuma Keseroğlu’na da plaketini CHP’li Vekil Mevlüt Dudu takdim etti. Menejer Alaattin Doğan da Büyükşehir Belediye Başkanı Lütüfü Savaş adına plaketini CHP Milletvekili Mevlüt Dudu'ya taktim etti.

 


Geleceğin Futbolcuları Burada Yetişecek…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar