Skip Navigation Links

Bu Toplulukla Her Yere Gidilir..

Topluluğun bir sonraki keşif yolculuğu ise 8 Haziran’da.

Yaşam   A+a-

 İskenderun Gezelim Görelim Doğa ve Keşif Topluluğu, gidilmesi zor yayla ve dağların güzelliklerini görmek için yürüyüş yapıyorlar.

Son olarak topluluk, Adana, Yumurtalık ve Karataş arası dağ ve deniz arası bölgede keşfedilmemiş yerlere giderek hem yaşadıkları bölgeyi yakından tanıyor, hem de dağcılık sporunu icra ediyorlar.

5. Doğa yürüyüşü ve fotoğraf çekimi etkinliğini tamamlayan ekip içerisinde her yaş ve meslek grubundan vatandaşlar da bulunuyor. Topluluğa katılan her yeni üye ilk kez keşfettiği bölgelerde hayranlığını ifade ederken, gördükleri ve yaşadıklarını da başkalarına anlatıyor. Uzun bir yolculuk sonrasında yıkılan köprü nedeniyle aksamalar yaşansa da,keşif anlamında güzel anlar yaşayan topluluk, - caretta caretta kaplumbağasının karaya yumurtlama yolculuğunun izleri, kazdığı yuva, yuvasındaki yumurtaların bir yırtıcı tarafından yenmiş olması, yavru kuşların kaçışları ve kamuflajı, annesinin topluluğu yavrularından uzaklaştırmak için uyguladığı oyunlar, lagün girişindeki mavi yengeçler belgesel tadında yaşandı.

5. doğa yürüyüşünde ise dağın zirvesinde Acınız acımızdır Soma yazılı pankart açıldı.

Topluluğun bir sonraki keşif yolculuğu ise 8 Haziran’da.

İskenderun Gezelim Görelim Doğa ve Keşif Topluluğu ile iletişim için; https://www.facebook.com/groups/akaysalmanoglu/

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
ÖMER BİLGİN 26 Mayıs 2014 Pazartesi
GRUBUMUZU VE GURUBUN KURULUŞ AMACINI ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSINIZ. KEŞFEDİYORUZ, FOTOĞRAFLARLA ÖLÜMSÜZLEŞTİRİYORUZ. DOĞAYI TANIYIP, SPOR YAPIYORUZ. EN ÖNEMLİSİ GÜZEL ARKADAŞLIKLAR VE DOSTLUKLAR KURUYORUZ. İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER.
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet