Skip Navigation Links

Altın Vadi'de Temel Atıldı

İskenderun’da beklentilerin ötesinde kaliteli ve konforlu yaşamın yeni adresi olarak işaret edilen Altın Vadi Residence için temeller atıldı…

Ekonomi   A+a-


İskenderun Altn Vadi Residance için temel... paylaşan: 8gunhaber


    Hayallerin Ötesi Altın Vadi Residence İçin

    ALTIN VADİ’DE TEMEL ATILDI…

     İskenderun’u tepeden gören Arsuz ilçesi sınırları içerisinde Nardüzü Mahallesi’nde beklentilerin ötesinde kaliteli ve konforlu yaşamın yeni adresi olarak işaret edilen Altın Vadi Residence için temel atıldı… Arsuz İlçesinin Nardüzü beldesinde kurulan ve İskenderun ile Arsuz’u birbirine bağlayan proje olarak bilinen Altın Vadi Residence hayallerin ötesinde olan mimari yapısı ile göz kamaştırıyor.

      Canpolat İmzasıyla Yeni Bir Yaşam Alanı…

    Canpolat İnşaatın imzasıyla hayata geçirilen Altın Vadi Residence, olanaklı bütçesi ile de daire sahibi olmak isteyen vatandaşların iştahlarını kabartacağa benziyor… Kokteyl havasında düzenlenen temel atma törenine İskenderun ve Arsuz Belediye Başkanları katılmazken İskenderun ve Arsuz bölgesinden birçok işadamı ile siyasi parti temsilcileri ve kurum müdürleri katıldılar.

 


 


    “Önce; İnsan Can Güvenliği”

    Dualar okunarak başlanan temel atma programının açılış konuşmasını yapan Canpolat İnşaat Sahibi Müteahhit Ümmet Canpolat, Altın Vadi Residence’ın bölgeye ayrı bir değer katacağını söyledi. İskenderun’un deprem bölgesi olduğuna dikkat çekip yapılan binalarda ‘İnsan Can Güvenliğinin’ ön planda olduğunu ifade eden Canpolat; “Altın Vadi Residence; İnşallah bu güzel kente bir kalite getirir bir değer katar. Bunun için her anlamda elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız inşallah ta yapacağız. İskenderun maalesef ki deprem konusunda biraz hassas bir bölge… Ben özellikle buna vurgu yapmak istiyorum. Biz elimizden geldiği kadar müteahhitlik anlayışımız da İskenderun’da yaptığımız binalarımız da ‘insan can güvenliğini’ ön plana çıkartarak inşaat yapmaya çalışıyoruz. Burada da önem veriyoruz. İnşallah bundan sonra ki süreçte basın aracılığıyla da bu önemimizi İskenderun halkına özellikle devamlı bir şekilde lanse etmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

     “Büyüyor ve Gelişiyoruz…”

     İskenderun ve bölgesinin her geçen gün daha da büyüdüğünü işaret eden Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, artık insanların yaşam standartlarının yükselmesi ile yaşamdan beklentilerinin de arttığına vurgu yapıp; “İskenderun ve bölgesi her geçen gün daha çok büyüyor daha çok gelişiyor. Bu büyümeyi de bu gelişmeyi de alt yapı çalışmalarıyla, üst yapı çalışmalarıyla değerli iş adamlarımız, mimarlarımız da adeta işlemeye başladı. Tabi ki bu tür yapıtların depreme dayanıklılığının yanında yaşam merkezi olması gerekiyor. Bizim insanlarımızın aynı zamanda dinlenebilecekleri, huzurlu bir ortama ihtiyaçları var. Ülkemizin yaşam standartlarının yükselmesi insanımızın yaşamdan beklentilerini de doğal olarak yükseltti. İşte bu güzelliklere karşılık verebilecek bu ortamları bulabilmek için de bölgemiz de ki inşaat sektörünün deneyimli isimleri adeta çığır atladılar. Ben kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

    “Örnek Bir Eser En Büyük Arzum”

    Altın Vadi Residence ile İskenderun ve Arsuz’da yeni bir hayatın başlayacağını ifade eden Altın Vadi Residence ortaklarından Uğur Ateş ise İskenderun’a olan aşkı ve tutkusu nedeniyle kente değer katacak, gelecek nesillere örnek olacak eserler bırakmayı istediklerini söyledi.

 

    Sona eren konuşmaların ardından hayallerin ötesinde yeni bir yaşam alanı olacak olan Altın Vadi Residence’ın temeli atıldı. Baret ve küreklerle Altın Vadi Residence’ın kurulacağı alanda fotoğraf veren iş dünyası programa düzenlenen kokteyl ile devam etti.

 


Altın Vadi'de Temel Atıldı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet