Skip Navigation Links

İkinci Bahara ‘MERHABA’ Dediler…

Mega TV Genel Müdürü Semir Yazıcı, Gülten Karaduman ile hayatının ikinci baharına merhaba dedi.

Yaşam   A+a-


Semir Yazıcı&Gülten Karaduman nikah töreni... paylaşan: 8gunhaber

 

    Gönlünü kaptırdığı Gülten Karaduman ile nikâh masasına oturan Mega TV Genel Müdürü Semir Yazıcı’yı sevenleri yalnız bırakmadılar.

     Nişan ve Nikâh Bir Arada…

    İskenderun Belediyesi Nikâh salonunda gerçekleşen nikâh törenine İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Kaymakam H. Hasan Özyiğit, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, MHP İskenderunilçe başkanı ibrahim gül,, Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, Belediye Meclis Üyesi Bülent Özer ile çok sayıda davetli ve gazeteci katıldı. Davetlileri kapıda karşılayan Semir Yazıcı ile Gülten Karaduman’ın nişan yüzüklerini de İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit ile Uğur Fırat taktı.

 


 

    Mutluluklar…

     Nişan yüzüklerinin ardından nikâh törenine geçilirken hayatlarının ikinci baharlarına merhaba diyen Semir ve Gülten Çiftinin nikâhını da Başkan Seyfi Dingil kıydı. Ömür boyu mutluluğa evet cevabı veren mutlu çiftin nikâh şahitleri ise Sokak Çocuklarını Koruma Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, Sun Otel’in İşletmecisi Murat Kıvrak ve Uğur Fırat oldu. Evlilik cüzdanını Başkan Seyfi Dingil’den teslim alan Gülten Karaduman güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çekerken, verilen mutluluk pozları güne ayrı bir renk kattı. Bizler’ de Semir ve Gülten çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz…

 


İkinci Bahara ‘MERHABA’ Dediler…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet