Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Herşey İskenderun İçin..

Türk Metal Sendikası’ndan Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e tebrik ziyareti

Gündem   A+a-


Türk Metal sedikası Seyfi Dingil'i ziyaret etti... paylaşan: 8gunhaber

 

    Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mesut Gezer ve sendika yöneticileri, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e tebrik ziyaretinde bulundu.

    Makamda gerçekleşen ziyarete, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mesut Gezer, Türk Metal Sendikası İskenderun Bölge Temsilcisi Metin Önde, Türk Metal Sendikası İskenderun 1 Nolu Şube Başkanı Çakır Varan katıldı.

     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “İskenderun’u en iyi noktaya taşımak, halkımıza en iyi şekilde hizmet vermek amacıyla kurum ve kuruluşlarla diyalog ve güç birliği içerisinde olacağız. Sizlerin de önerilerinize, görüşlerinize başvuracağız. İskenderun’un yararı ve kazanımları için görüşlere açığız. Çıktığınız mücadelede başarılar diliyoruz. Hepiniz bu memleket için, emek için, çaba sarfediyorsunuz” dedi.

 


 

    Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mesut Gezer, “Sizlere görevinizde başarılar diliyoruz. Sizi daha önce ziyaret etmek istemiştik. Kısmet bugüneymiş. Göreviniz hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

    Sendika olarak İskenderun için büyük idealleri ve hedefleri olduğunu ifade eden Türk Metal Sendikası İskenderun Bölge Temsilcisi Metin Önde, “Her şey İskenderun için. Biz bu şehir için, Başkanımız için elimizden ne gelirse sonuna kadar yapmaya hazırız. Başarılar diliyoruz” dedi.

     Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mesut Gezer, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e, ziyaret anısına, hediye verdi.

 


Herşey İskenderun İçin.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş