Skip Navigation Links

Kaliteli Ürünü Kaliteli Personelle Sunmalısınız..

İdris Altay; “Çok uzun bir süre ayrı kaldığım güzel ilçeme otel müdürü olarak dönmenin hazzını yaşıyorum...'

Ekonomi   A+a-

Fourway Otelin Beş Yıldızlı Müdürü İdris Altay;

“Kaliteli Bir Ürüne Sahipseniz Bu Ürününüzü Kaliteli Bir Şekilde Sunacak Personele de Sahip Olmanız Gerekir.”

Dörtyol’un dört yıldızlı otelinin yöneticiliğine başlayan Beş Yıldızlı Müdür İdris Altay turizm sektörünün inceliklerine değindi; “Turizm sektöründe sunulan ürün lüks tüketim kalıpları içinde değerlendirilebilir.” dedi.

Fourway Otel’in Beş Yıldızlı Müdürü İdris Altay; “Çok uzun bir süre ayrı kaldığım güzel ilçeme otel müdürü olarak dönmenin hazzını yaşıyorum. Sayın Av. Mustafa Özbolat Beyefendi yaptığı yatırımla turizm anlamında ilçemizin önemli bir eksiğini gidermiştir. Turizm sektörü, birbirinden farklı çok sayıda üretim biriminin bir araya gelebildiği bir sektördür. Farklı özellikteki üretim birimlerinin yan yana gelmesi bu alanda iş hacmini arttırırken yeni pazarların gelişmesine de katkıda bulunmaktadır. Bu özelliğinden ötürü de turizm, giderek daha fazla dikkat çeken bir sektör görünümü kazanmaktadır. Seyahat acenteleri, Yiyecek ve içecek işletmeleri, Ulaştırma işletmeleri, El sanatları, hatıra, hediyelik eşya vb. malların üretim ve satışını yapan işletmeler bu sektörden paylarını almaktadır. Ama bunların esasında temel ihtiyacı olan ve turizmin en önemli yatırımı konaklama tesisleridir. Bu anlamda Sayın Özbolat’ın ilçeye kattığı değer inkar edilemez.”

“Turizm sektöründe sunulan ürün lüks tüketim kalıpları içinde değerlendirilebilir.” diyen Fourway Otel Müdürü Altay; “Turizm sektöründe emeğin niteliği, verilen hizmetin kalitesini doğrudan etkilemektedir. Turizm sektöründe sunulan ürün lüks tüketim kalıpları içinde değerlendirilebilir. Kaliteli bir ürüne sahipseniz bu ürününüzü kaliteli bir şekilde sunacak personele de sahip olmanız gerekir. Turizm ürününde, emek becerisi ürünün kalitesini diğer sektörlerden daha fazla etkiler.” dedi.

Basının vatandaşın haber almasını temin ettiği gibi disipline edici ve denetleyici bir özelliğinin de olduğunu belirten Altay; “Çok önemli ve hassas bir görev ifa ediyorsunuz. Oldukça zor bir vazifeniz var. En doğru bilgiyi en sağlıklı bir şekilde vatandaşa ulaştırmanın yanı sıra denetleyici bir özelliğe de sahipsiniz. Ayrıca yapıcı eleştirilerinizle topluma yön veren sizlerle tanışmış olmaktan ziyadesiyle memnunun. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet