Skip Navigation Links

Dev Turnuva!

Futbol Park Spor Kompleksi Rezzan Aksüllü 2. Futbol Turnuvası” 7 Haziran- 25 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.

Spor   A+a-


Futbol Park Spor Kompleksi Rezzan Aksüllü 2... paylaşan: 8gunhaber

 

    Geleneksel hale getirilen ve bu yıl 2. si düzenlenecek olan altın ödüllü “Futbol Park Spor Kompleksi Rezzan Aksüllü 2. Futbol Turnuvası” 7 Haziran- 25 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Konu ile ilgili bilgi veren Futbol Park Spor Kompleksi Genel Koordinatörü Fatih Toluyağ, bu turnuvaya çevre illerinden de büyük ilgi gösterildiğine vurgu yaparken, İskenderun ve Arsuz’un çok daha fazla ilgi göstermesini beklediklerini belirtti.

 

    “Türkiye’nin Sayılı Tesislerinden…”

 

     Genel Koordinatör Fatih Toluyağ, turnuvaya katılım başvurusunun 5 Haziran günü son bulacağını dile getirirken, “2014 yılı sezon açılışına bu renkli turnuvaya tüm resmi kurum, kuruluşlar ile birlikte sporcu ve sporseverleri davet ediyoruz. Türkiye’deki sayılı tesislerden birine sahip olma ayrıcalığını yaşayarak bu turnuvada bizimle olacakları kanısındayız.

 


 

 

    “Turnuvayı Net Üzerinden Takip Edebilecekler”

 

     16-18 ile 18 üstü olmak üzere iki farklı kategoride gerçekleştirilecek turnuvamızın sporseverlerin yanı sıra profesyonel ve amatör sporcuların katılımıyla çok renkli geçeceğini düşünüyoruz. Şu anki başvurularda sadece İskenderun değil Antakya, Kırıkhan ve Osmaniye’den katılacak takımlar bulunması bizlere ileriki aşamalarda bu turnuvanın festival havasında geçeceğini umut ettirmekte, bunun şehrimizin tanıtımı açısından da çok faydalı olacağını düşünüyoruz. Turnuvaya katılacak takımlardan beklentilerimiz sporun bir sosyal etkinlik olduğunu unutmadan centilmence, Fair Play çerçevesinde mücadele etmelerini istiyoruz. Aksi davranış sergileyen takım veya sporcuyu da turnuva dışında bırakacağımızı şimdiden bildiriyoruz. Turnuvamızdaki ödül sistemi ise ilk 5 takıma verilmek üzere 25 çeyrek altının yanı sıra en centilmen takım ve oyuncuya, gol kralına ve turnuvanın en güzel golüne de forma, ayakkabı ve eşofman gibi ödüllerimiz olacaktır. Ayrıca, turnuva maçlarının tümü Türkiye’de ilk ve tek olarak internetten canlı olarak dünyanın her yerinden izlenebilir. Turnuva sırasında dileyenlerin gönlünce ve eğlenerek zaman geçireceği elektronik oyun, bilardo ve kafeterya hizmetlerinin yer aldığı yazlık sosyal tesisimiz de mevcuttur. Şimdiden turnuvaya katılacak tüm takımlara başarılar diler izlemeye gelen sporseverlere de iyi eğlenceler dileriz” dedi.

 


 Dev Turnuva!  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet